winnen

WINACTIE | Maak kans op €100 shoptegoed voor fonQ

De maand november is begonnen en dat betekent dat de feestdagen bijna voor de deur staan. Is jouw huis klaar voor de feestdagen of heeft jouw interieur nog een make-over nodig? Wij hebben heel leuk nieuws, want fonQ geeft als cadeautje €100 shoptegoed weg!

fonQ

Bij fonQ kun je álles vinden voor je huis. Als we door de collectie scrollen, worden we maar al te hebberig van al dat moois. Of je nu een landelijke of Scandinavische look thuis wilt creëren, bij fonQ zit je voor elke stijl goed. En om alvast in de feeststemming te komen, hebben ze ook de leukste kerstdecoratie waarmee je jouw huis binnen no-time omtovert tot kerstparadijs. Zin in! Maar nu het leukste; want jij maakt kans op een €100 shoptegoed voor deze fijne shop. Hoe je deze prijs in de wacht kunt slepen? Dat is easy! Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van zowel Biano.nl als fonQ en je bent al in de running. Good luck!

Schrijf je in en win €100 shoptegoed voor fonQ 

*Op deze actie zijn de winactie voorwaarden van toepassing. De winactie loopt t/m 15 december 2019 en de winnaar wordt per mail benaderd.


Wishing & waiting...

Wat zou jij kopen met een cadeaukaart van €100 bij fonQ? Ga je lekker shoppen voor jezelf of verblijd jij een ander in deze feestsfeer met een mooi cadeau? Wij geven jou alvast een flinke dosis inspiratie met onze wishlist, zodat je straks je eigen verlanglijstje kunt vullen voor als jij de gelukkig winnaar bent. Fingers crossed!