winnen

WINACTIE | Maak kans op 4x een kamerplant t.w.v. €75

Staat jouw huis vol met kamerplanten? Wij zijn razend benieuwd of kamerplanten steeds vaker online worden gekocht of dat jullie liever een bezoekje brengen aan een tuincentra. Doe mee en maak kans op 4x een kamerplant naar keuze ter waarde van €75!

We love plants. Nederlandse huizen staan vol met kamerplanten. En nu is Biano benieuwd of deze green hero’s inmiddels door jullie online worden gekocht of dat fysieke winkels het nog steeds winnen van de webshop. En waarom kopen plantenliefhebber hun groene vrienden dan liever in de fysieke winkels of juist online? Biano wants to know! En daarbij hebben wij jouw hulp nodig. Je maakt kans op (4x) een kamerplant naar keuze t.w.v. €75 van Warentuin voor nog een beetje extra groen in huis. Are you in

 ☞ DOE MEE MET HET GROTE KAMERPLANTEN ONDERZOEK☜

Ga jij helemaal los in een fysieke plantenwinkel? Of heb je juist geen zin in een lange zoektocht langs alle winkels? Bestel jij weleens online kamerplanten voor iemand anders? Of juist in de winkel voor het mooie cadeaupapier? Wij zijn razend benieuwd en vragen daarom of je mee wilt doen aan ons grote kamerplanten onderzoek.

Win 4x een kamerplant t.w.v. €75,- van Warentuin

Heb jij nog een lege plek in huis? Deze leegte moet zo snel mogelijk opgevuld worden! Groen maakt namelijk gelukkig. Voor niets gaat de zon op en daarom verloten wij vier keer een kamerplant naar keuze t.w.v. €75 van Warentuin! Dan zijn die 5 minuten niet zo heel erg, toch?

De vier winnaars zijn 16 mei bekend gemaakt. Bedankt allemaal voor het meedoen en houd ons in de gaten voor de volgende winacties!