EVENT | Win 15x een duo-ticket voor de VerzamelaarsJaarbeurs

EVENT | Win 15x een duo-ticket voor de VerzamelaarsJaarbeurs

Vintage liefhebbers opgelet! Wil jij kans maken op 2 tickets voor de VerzamelaarsJaarbeurs? Jij kunt voor noppes aanwezig zijn bij Europa’s grootste vintage-evenement. Lees snel verder hoe je twee tickets kunt winnen voor deze hemel op aarde.

Vintagefreaks zullen vast bekend zijn met de VerzamelaarsJaarbeurs en dat is niet voor niets. Het is namelijk dé plek met de grootste keuze voor verzamelaars en liefhebbers van antiek, vintage, platen en andere tweedehands spullen. De VerzamelaarsJaarbeurs vindt dit jaar plaats op 13 en 14 april in de Jaarbeurs te Utrecht. En het goede nieuws moet nog komen: Biano.nl mag voor dit weekend maar liefst 15 keer een duo-ticket weggeven! Kortom, wil jij aanwezig zijn op deze beurs zodat je heerlijk langs ruim 1.800 kramen kan struinen? Doe hier dan mee met onze winactie!

 

☞ DOE MEE MET DE VERZAMELAARSJAARBEURS WINACTIE ☜

Hoe je kans maakt op een duo-ticket voor de VerzamelaarsJaarbeurs? Dat is super easy peasy, want je hoeft alleen bovenstaand winfomulier in te vullen! Niet geschoten, is altijd mis want de kans dat je wint is 15 keer zo groot!

VerzamelaarsJaarbeurs: het programma

De VerzamelaarsJaarbeurs vindt dit jaar plaats op 13 en 14 april in de Jaarbeurs te Utrecht. Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan 1.000 super fanatieke verzamelaars hun vintage voorwerpen aan. Of je nu op zoek bent naar vintage treasures, al jaren mooie platen verzameld of je simpelweg wilt vergapen aan bijzondere collecties van verzamelaars: op de VerzamelaarsJaarbeurs verveelt niemand zich!

Van speelgoed tot aan design...

De beurs bestaat uit veel verschillende afdelingen, zoals: glas, aardewerk, speelgoed, interieur, kaarten, postzegels, archeologie, muziek, design en fifties spullen. Als interieurliefhebber race je dus snel naar de design- en interieurafdeling en sla je de mooiste design items op de kop. Maar ook voor de muziekliefhebber is er voldoende te beleven. Vast onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs is namelijk de Mega Platen & CD Beurs met een gigantisch aanbod van singles, elpees, cd’s en dvd’s! Kortom, of je nou van interieur, muziek of andere vintage verzamelingen houdt: de VerzamelaarsJaarbeurs is voor iedere vintageliefhebber een walhalla aan verzamelingen. 

De vijftien winnaars zullen 25 maart bekend gemaakt worden. So, fingers crossed!