winnen

WIN / 5x shoptegoed van vtwonen

Ga je verbouwen of verhuizen en kun je wel een geldboom gebruiken of wordt jouw wensenlijstje steeds langer, maar reikt je budget niet mee? No more drama, want wij mogen 5x shoptegoed t.w.v. €25,- weggeven! Van wie? Dat lees je hieronder.

Shoppen in de sale is al een feestje, shoptegoed cadeau krijgen is helemaal één groot feest! En dan komt nu het allerleukste: wij mogen maar liefst 5x shoptegoed ter waarde van €25,- weggeven van vtwonen! Hoe leuk is dat?! Bij vtwonen vind je de leukste items voor in je huis. Zo kun je hier de perfecte bank scoren voor in jouw woonkamer, maar natuurlijk ook dat leuke fotolijstje dat je aan de muur kunt hangen of die blender waar je de heerlijkste smoothies mee maakt. Heb jij je wishlist al samengesteld met de mooiste items van deze shop? Wie weet ben jij straks de gelukkige die er met deze fijne prijs vandoor gaat.

Zo maak je kans!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dus, waar wacht je nog op? Klik hier om mee te doen. Good luck to you!

PS. Meer shoppen? Bekijk hier nog meer moois van vtwonen!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 3 september 2017. De winnaressen worden via de mail benaderd.