merken

Verslaafd aan Sissy Boy Home: 24x onze favorieten

Wij zijn completely addicted to de Sissy Boy Home collectie. En ieder seizoen (helaas) weer opnieuw. We wilden je er eigenlijk niet mee lastig vallen, maar we kunnen er niets aan doen. We moeten onze favorieten van Sissy Boy Home gewoon even met jou delen!

Sissy-Boy

Weet je wat het is? Sissy-Boy Homeland begrijpt het gewoon. Ze begrijpen dat wij authentieke, unieke items in ons huis willen, ze begrijpen dat wij lekker met interieuritems willen mixen & matchen, net zoals ze begrijpen dat we betaalbare design - van goede kwaliteit - willen hebben. So thank you Sissy-Boy Home: wij zijn altijd erg happy met jullie. Misschien wel een beetje té blij met jullie, maar dat bespreken we wel een andere keer dan.

Dierenpret met Sissyboy Home

Wij gaan erg goed op de dierencollecties. Vraag ons ook niet waarom, maar we zijn gewoon gek op woonaccessoires met dierenprints. Van insecten tot vissen en van schildpadden tot papegaaien: kom maar door met die tropische dieren. Het geeft je huis een speels en tropisch gevoel en daar houden wij van. De items van Sissy-Boy Home kunnen ook zeker lekker gemixt worden, dus mocht je niet vies zijn van wat kleur: ga dan vooral los! 

Stationary verslaafd

Ken je van die mensen die uren kunnen twijfelen over welk notieboekje ze moeten nemen? En die van mening zijn dat de juiste pennenbak ervoor zorgt dat de studie- of werkprestaties zich verbeteren? Of veel te veel geld uitgeven aan onnozele kaartjes en posters? Nou, dat zijn wij dus. We komen er ook maar gewoon voor uit: wij zijn stationary verslaafd. En flink ook. Het liefst willen we het hele kantoor dan ook inrichten met alle notitieblokken, etuis, pennenbakken, posters, agenda's van Sissy Boy Home. De mannen zijn hier alleen wat minder tevreden mee.. 

Badderen in Sissy's Homeland

Zo heb je ook mensen die ervan overtuigd zijn dat ze met het nieuwste badkamertextiel, de lekkerste zeep en de fijnste badjassen veel beter kunnen ontspannen dan voorheen. Drie keer raden wie ook onder deze categorie valt. Inderdaad: het hele team van Biano maakt zich ook hier schuldig aan. En laat nou net Sissy-Boy een prachtige collectie items voor in de badkamer hebben. Dus bij deze onze favorieten uit de badkamercollectie!

Gezellig tafelen met Sissy

Helaas blijft het niet bij een shopverslaving op het gebied van accessoires voor in de woonkamer, keuken of badkamer. Dat was wellicht nog te overzien en ook voor ons portomonnee wel zo fijn. Jammer genoeg zet onze verslaving zich gewoon rustig voort in de eetkamer, of specifieker gezegd: aan tafel. En dan niet zozeer de kookboeken, of handig keukengereedschap. Nee, het is erger dan dat: servies. Wij zijn onderworpen aan de liefde voor servies. 

Goed, voor nu is Biano even uitgezwijmeld. Al kunnen we het nog úren hebben over de vloerkleden, plantenhangers en geurkaarsen van Sissy Boy Home, maar we zullen je besparen.