merken

NEW | Het servies van HKliving met een Japans tintje

Het nieuwe servies van HKliving is wederom om door een ringetje te halen. Het nieuwe servies is namelijk geïnspireerd door het vakmanschap uit de Japanse cultuur. Ontdek snel wat de nieuwe servieslijn van HKliving allemaal te bieden heeft!

Hkliving

Eerlijk gezegd waren wij altijd al groot fan van ons lieftallige Nederlandse merk HKliving, maar met het nieuwe HKliving servies zijn wij helemaal overstag. De nieuwe collectie bestaat uit heldere lijnen, natuurlijke kleuren en een prachtig, minimalistisch design. De nieuwe servieslijn wordt dan ook niet voor niets 'Kyoto' ceramics genoemd. 

Nieuwe serviescollectie van HKliving

Als we het Nederlandse designermerk in één woord zouden moeten omschrijven, is dat "uniek". Ieder item is namelijk uniek en zo ook het HKliving servies. Ieder serviesgoed is met de hand van uitstekende keramiek gemaakt, waardoor geen twee producten hetzelfde zijn. En niet alleen het materiaal is kwalitatief goed, ook de uitstraling van de producten is ontzettend krachtig en uniek. Naast het feit dat het serviesgoed met de hand gemaakt wordt, wordt ieder item ook nog eens met de hand beschilderd in prachtige prints. De nieuwe Kyoto collectie brengt de combinatie van uniek en kwaliteit naar een next level

 

 

Maar er is nog meer...

Naast een uitgebreide Kyoto servieslijn heeft HKliving daarnaast ook nog een collectie woonaccessoires in de Japanse look and feel uitgebracht. Mocht je dus helemaal fan zijn van deze unieke collectie, kijk dan vooral ook nog even verder naar de accessoires. Want hoe gaaf is het om deze Japanse sfeer in je hele eethoek te creëren, door bijvoorbeeld een Kyoto servieskussen of een hanglamp? 

Nog niet uitgekeken op dit heerlijke merk? Gelukkig maar! Ze hebben namelijk nog veel meer collecties, dus neem vooral nog even een kijkje de meubels en woonaccessoires van HKliving.