Internetradio kopen? 3x top merken

Internetradio kopen? 3x top merken

Wil jij ook een internetradio kopen? Deze "wereldontvanger" zijn namelijk hartstikke populair op radiogebied. Alleen op welke merken kun je het beste vertrouwen? Lees alles over de favoriete merken van Biano.nl zodat je dé perfecte internetradio kunt kopen.

Met een radio met WiFi ben je niet gebonden aan de locale stations maar ontvang je letterlijk duizenden (!) stations vanuit de hele wereld. Dus lekker vanuit je luie tuinstoel, op de bank of vanuit je badkamer naar de beste radio luisteren? Dan is de internetradio your new best friend. En the best komt nog: met de internetradio kun je gratis en zonder abo naar je favoriete muziek luisteren. 

1. Internetradio's kopen van PURE Evoke

Natuurlijk moet een internetradio een lust voor het oor zijn, maar het oog wil ook wat. Toch? Nou, dan zit je met het retro design van PURE wel goed. Maar ook over de muziekskwaliteit van het Britse merk valt niets te klagen. Het team achter Pure heeft namelijk één doel voor ogen: of het nu gaat om een internetradio of een wekkerradio, alles moet voldoen aan de hoogste standaard. Daar houden we van!

2. Internetradio's van Imperial Dabman

Maar ook bij Imperial Dabman zit je wel goed als je lekker oldskool naar de radio wilt luisteren. De internetradio's van Imperial komen vaak uit verschillende beoordelingen goed uit de verf en dat is niet voor niets. De radio's hebben namelijk een mooi design, prachtig geluid én zijn gemakkelijk in gebruik. 

3. Internetradio's van Tivoli

Ben je al bekend met de iconische Model One Radio van Tivoli? Deze radio heeft namelijk de two of best worlds: Bluetooth en WiFi. Zo kun je enerzijds via de WiFi naar duizenden online radiozenders luisteren; anderzijds zorgt de bluetooth-functie ervoor dat je af en toe ook gewoon lekker je eigen muziek kan afspelen. 

Zit jouw favoriete merk ertussen? Of heb je andere ervaringen? Let uw know!