De trolley kast: 5x handige opbergmogelijkheden

De trolley kast: 5x handige opbergmogelijkheden

Een trolley kast kan het verschil in huis maken. Dit meubelstuk voegt zowel sfeer als persoonlijk in huis toe én is een perfecte oplossing om jouw favoriete items op te bergen. Benieuwd naar de opbergmogelijkheden van de trolley kast?

Trolley kasten zijn on trend in de interieurwereld. En dat is niet voor niets. Deze handige meubelstukken zijn namelijk in staat om jouw interieur van verschillende looks en functies te voorzien en je kunt 'm vrijwel overal in huis gebruiken. Of het nu in de keuken, slaapkamer of woonkamer is: de trolley kast heeft ruimte voor olie, tijdschriften of planten. Wij hebben 5 unieke opbergmanieren voor de rollende alleskunnen én we geven je stylingtips om de roltafel te laten shinen. Check it out!

  1. De rolkast als keukenvriend
  2. De rollende badkamer-assistent
  3. De verplaatsbare binnentuin
  4. De chill gear voor buiten
  5. De flexibele nachtkast

Trolley kasten: organise your home 

De trolley kasten hebben tegenwoordig een prominente plek in het huis gekregen. En dat is niet voor niets. Met ruimte voor het opbergen van spullen en het tentoonstellen van favoriete items, is een trolley kast hét perfecte meubelstuk voor in huis. Trolley kasten zijn functionele all round meubelstukken die je in huis heel eenvoudig kunt verplaatsen en die we dan ook binnen verschillende ruimtes in huis tegenkomen. Hoewel deze rolkast oorspronkelijk als keukentrolley kennen, zien we de kast ook steeds vaker voorbij komen in de woonkamer, slaapkamer en zelfs in de badkamer! Benieuwd hoe jij de trolley kast kunt inzetten? 

 

1. De rolkast als keukenvriend

De keuken is een ruimte die niet groot genoeg kan zijn. Dit is namelijk de plek waar je jouw voorraden, keukengerei, servies en keukenmachines ergens kwijt moet. Say hello to your new best friend: de keukentrolley. Met deze rolkast creëer je heel eenvoudig meer ruimte in de keuken en is daarom onmisbaar als je al jouw keukenspullen niet meer kwijt kunt. Maar de trolley heeft nog een andere functie: hij kan namelijk ook fungeren als tweede verrijdbare werkplek. Op die manier kun je ook gezellig met zijn tweeën koken - zonder dat je elkaar in de weg staat - en verplaats je 'm als hij in de weg staat. Wel zo handig, toch?! 

2. De rollende badkamer-assistent

Vroeger waren de badkamermeubels enorm on trend, maar tegenwoordig richten we badkamers op een meer eigentijdse manier in. De badkamer is een prive-wellness geworden, waarin je in alle rust wilt kunnen ontspannen. Geen rondslingerende spullen, maar een mooi opgeruimde badkamer. Wil je meegaan met de trends, dan kan de trolley eigenlijk niet langer ontbreken in de badkamer. En je kunt hier echt alles in kwijt. Van handdoeken tot douchegel en zeepjes, maar ook een fris groen plantje doet het goed op de praktische badkamer-assistent. 

3. De verplaatsbare binnentuin

Combineer de best of two worlds: kamerplanten en de trolley kast. Resultaat: je eigen persoonlijke binnentuin die ook nog eens makkelijk te verplaatsen is! Mix & Match verschillende plantjes met elkaar en rijd de binnentuin af en toe richting het zonnetje - indien dat nodig is. Hoe leuk! Mocht je nou niet te veel onderhoud aan jouw verplaatsbare binnentuin willen hebben: ga dan voor vetplantjes. Erg makkelijk in het onderhoud.

4. De chill gear voor buiten

And what about een trolley kast voor buiten? Ideaal als bijzettafel voor op je balkon of in je tuin met al je chill gear binnen handbereik. Van jouw favoriete verfrissende limonade tot aan een muziekspeaker en van een magazine tot aan zonnebrand: alles kun je op deze duizendpoot kwijt! Geniet heerlijk van de laatste uurtjes zon, zonder dat je iedere keer naar binnen moet. Say hello to your new best hero.  

5. De flexibele nachtkast

Hoe leuk is het om nét even een speels effect aan je slaapkamer te geven door in plaats van een standaard nachtkastje de trolley kast als nachtkastje te gebruiken? Wij zijn voor! Voordeel: je hebt extra veel opbergruimte. Zo kun je bijvoorbeeld je boeken en magazines erin kwijt, maar ook voor sfeervolle decoratie is deze duizendpoot the place to be.

Heb jij de trolley kast inmiddels al in huis staan? Laat ons weten waar 'ie bij jou staat, vinden we leuk!