Biano Pixel

De Biano Pixel-add-on helpt jouw producten om betere posities binnen de Biano-marktplaats te bereiken en de aandacht van een geïnteresseerde gebruiker te trekken. Het is een van de meest effectieve remarketingtools die de klant tijd bespaart bij het zoeken naar het juiste product en helpt bij de effectiviteit van de eshop-campagne.

Implementeren

Belang van remarketing op Biano

Aanpassing van het aanbod aan de gebruiker

Er zijn tegenwoordig veel manieren om een klant te helpen bij het kiezen van een product die de klant leuk vindt. Biano pixel is een oplossing waarmee een gebruiker de weergave van producten op Biano.nl kan aanpassen op basis van de voorkeuren van de gebruiker - rekening houdend met zijn eerdere voorkeuren op de website van eshop.

Verbeterde conversieratio

Tegelijkertijd helpt Biano pixel e-shops om klanten te bereiken die een aankoop hebben gedaan in de betreffende e-shop of deze minstens één keer hebben bezocht. Het is een van de meest effectieve remarketingtools, die klanten tijd bespaart bij het zoeken naar producten en de prestaties van e-shopcampagnes verbetert.

Meer zichtbaarheid van jouw producten op Biano

Door producten te tonen die een gebruiker het liefste op de eerste posities binnen de Biano-marktplaats heeft, kunnen niet alleen uw kansen op een conversie enorm worden verbeterd, maar uw producten zullen ook zichtbaar zijn voor een breder publiek.

Biano Pixel - manier om de kosten per bestelling te minimaliseren

Dankzij gepersonaliseerde weergave van producten worden de algehele campagneprestaties verbeterd. De gebruiker zal vinden wat hij zoekt en een eshop zal zijn goederen tegen minimale kosten verkopen.

Benefits

Grotere zichtbaarheid binnen Biano-marktplaats dankzij gepersonaliseerde aanbieding

Toename in verkopen en conversies

Kostenminimalisatie dankzij de personalisatie

Hoe de Biano Pixel werkt

De gebruiker heeft gebladerd of een aankoop gedaan in de e-shop met een actieve Biano-pixel.

De volgorde van producten op Biano.nl wordt aangepast op basis van de parameters van de bekeken of gekochte producten.

Verbetering van de algehele advertentieprestaties dankzij gepersonaliseerde productweergave.

Wil je graag meer weten?

Katarzyna Bienek Account manager

support@biano.nl

Wil je meer weten over Biano Pixel en hoe jouw e-shop hiervan kan profiteren? Neem contact op met Lucia.

Boek een gesprek

FAQ

1. Is Biano Pixel een betaalde dienst?

De dienst is volledig gratis. Dezelfde CPC-prijslijst als voor ongerichte productweergave is van toepassing. Het voordeel voor je bent veel betere conversies.

2. Waar moet de Pixel-code worden geplaatst?

Voor de juiste functionaliteit van de Biano Pixel moet de code geïmplementeerd zijn op alle pagina's van de e-shop, inclusief de laatste pagina, de zogenaamde checkout.

3. Met welke gegevens werkt de Biano Pixel?

De verzonden gegevens zijn volledig anoniem, Biano Pixel verzamelt geen persoonlijke gegevens van gebruikers. Het verzamelt alleen geanonimiseerde gegevens die aangeven dat de gebruiker op uw website was, in een bepaalde categorie, product of dat er een aankoop is gedaan.

4. Is het mogelijk om Biano Pixel te implementeren via Google tag manager?

Ja absoluut. Lees de instructies in het implementatiegedeelte.