Duurzame make-over eindresultaat: de before & after!

Duurzame make-over eindresultaat: de before & after!

Eindelijk mogen we jullie het eindresultaat van de duurzame make-over laten zien. En wat voor eentje! De twee interieurstylisten kwamen met een puik plan op de proppen. Hieronder showen we het eindresultaat van deze bijzondere dag. Tromgeroffel...

Do you remember dat je op Biano.nl een duurzame make-over kon winnen? De gelukkige winnaar won een make-over thuis - uitgevoerd door de interieurstylisten Judith HulsDanielle van der Reijden - ter waarde van ruim €3.000,-. We hadden honderden deelnemers, dus de keuze was lastig. Uiteindeljk was Bianca de lucky bastard. Vandaag mogen we het resultaat van deze slow living room met jullie delen!

Duurzame make-over: het eindresultaat

Eindelijk kunnen wij jullie het resultaat van de duurzame make-over laten zien. Het liet even op zich wachten, maar dan heb je ook een bijzonder resultaat. Het interieur van je huis is heel persoonlijk, omdat het eigenlijk een verlengstuk van je eigen karakter is. Ook al wist de winnares dat het ging gebeuren, het is en blijft een verrassing. De interieurstylisten deelden de woonkamer opnieuw in, creëerden nieuwe mogelijkheden en last but not least gaven zij de ruimte meer gezelligheid en intimiteit. Tada! Benieuwd naar de before en after foto’s?

1. Haal de zon in huis met okergeel

Met okergeel creëer je een zomers gevoel in een winterhuis, we love it! Van blauw naar okergeel: een hele verandering. Deze duurzame muurkleur van Fairf maakt de ruimte - in onze ogen - meer cozy. Okergeel is al een tijdje een geliefde trendkleur op interieurgebied. De kleur straalt een gevoel van warmte, retro en vriendelijkheid uit. De accentkleur komt in verschillende tinten terug in het interieur van de winnares. Kijk maar naar de sierkussentjes van het prachtige merk Palais, het plaid van Fair Furniture, de salontafel van Woood van Meubelpartner en de gerestylde kast. Enne, de grijze bank van de winnares matcht perfectly met deze tint!

2. Tropische vibes

De stylisten besloten om in de tropische vibes te blijven, although dit palmbomen behang net iets rustiger oogt. Don’t get us wrong, een gele muur leent zich er uitstekend voor om gecombineerd te worden met groen, al dan niet in de vorm van planten. De groene toppers van Sprinklr in bijbehorende potten zijn echte eyecatchers en het behang met de prachtige palmbomen is net een betere match. De bohemian schalen, het wollen vloerkleed, manden en waxinelichthouder van onder andere YoshikoHome maken deze vibes helemaal af!

3. De eethoek

Let’s be honest: aan die aantrekkelijke eettafel van Meubelpartner willen we allemaal wel aanschuiven. Een snelle jelle ontbijt, relaxte lunch of uitgebreid diner met urenlang natafelen: met deze eettafel en bijpassende stoelen (met zachte schapenvachtjes!) zit je goed. De hanglamp boven de eettafel, wederom van Meubelpartner, maakt iedere maaltijd nog een stukje leuker!

4. Het knusse kinderhoekje

Oh, en wat ziet dat er gezellig (en praktisch) uit! Zo maak je dus gebruik van lastige plekken in huis. Hang een mooie wandplank op met handige lades, berg speelgoed en knuffels op in een praktische opbergmand van YoshikoHome en decoreer met sierkussentjes en et voila: de speelhoek is af!

Wij zijn super benieuwd wat jullie van het resultaat vinden! Ben je helemaal in love met het interieur van onze winnares? Shop hieronder alle (look a like) producten uit de slow living room!