inspiratie

Gang inspiratie: zo creëer je een hal waar je u tegen zegt

Ben je op zoek naar gang inspiratie? Vaak kan de gang wel een opfrisser gebruiken. Hoe creëer je sfeer in een saaie hal? Met de juiste dosis aan gang inspiratie kun jij van dit vergeten plekje iets moois!

House Doctor

Met onze gang inspiratie kun je dit plekje leuker, handiger en naar jouw smaak inrichten. Bij de inrichting van een interieur wordt de gang vaak vergeten en dat terwijl guests als eerste kennismaken met deze ruimte in huis. Een warm welkom is dan niet geheel onbelangrijk. Ook al heeft de gang gekke hoeken of en schuin plafond: iedere ruimte in huis kun je sfeervol inrichten met de juiste hal decoratie. Lees snel verder voor een overvloed aan gang inspiratie!

Gang inspiratie: zo maak je een goede eerste indruk

De verzameling gang inspiratie hieronder laat zien dat je met deze ruimte veel meer kunt doen dan dat je denkt! Wie nog steeds denkt dat een gang inrichten saai is, think twice. Je vindt op Biano.nl genoeg inspiratie en ideeën hoe jij de gang het beste kunt inrichten. Dat de sleutelwoorden persoonlijk en functioneel bij elkaar matchen mag duidelijk zijn. Want naast knus en gezellig, moet de gang ook praktisch en functioneel zijn om als garderobe te dienen. Denk aan alle schoenen, jassen en winteraccessoires die je ergens kwijt moet. Je hoort het al: een gang inrichten is een uitdaging en daarom hebben wij de leukste ideeën en gang inspiratie voor je bij elkaar geraapt. Be aware dat je meteen aan de slag wilt gaan!

1. Vintage met een stoer randje

De vintage/retro woonstijl is hipper dan hip. Geef je hal een nostalgisch en persoonlijk tintje met enkele vintage elementen. Deze interieurstijl in combinatie met stoere materialen is dé perfecte combinatie. Verf gerust een deel van de muur in een mooie trendkleur en durf te spelen met een paar opvallende accenten. Maak bijvoorbeeld gebruik van geometrische vormen, woonaccessoires in okergeel en haal die prachtige vintage kapstok van zolder!

2. Do it the French way

Naast mode, staan Fransen ook bekend om hun uitmuntende interieur design kennis. Je hoeft maar even door wat Instagram-profielen te scrollen en je krijgt genoeg inspiratie om je hele interieur te restylen. Logisch ook, want het is het land van antiek, rommelmarkten, croissants en baguettes. Hang een oogverblindende kroonluchter op, relax op een echte chaise longue (een kleine lounge bank) en berg je jassen op aan mooie kledingrekken. Maak de hal in Franse look af met brocante lijsten en spiegels. We love it!

3. Bohemian Jungle

Benieuwd naar onze droom hal? Een voordeur in een koraalachtige kleur met een urban jungle als entree. Ontelbaar veel (hang)planten in prachtige potten en een velvet sofa in de hoek. De natuur en bijzondere vondsten ui plekken over de hele wereld komen samen. Een smeltkroes van de eclectische, bohemian en een jungle interieurstijl, want niks is te gek en alles mag. Maak gebruik van kleuren die per se bij elkaar passen, lots of aardewerk en natuurlijk mag het Perzisch vloerkleed niet ontbreken. Durf jij deze gedurfde stijl aan?

4. Neutral elements

De perfecte manier om de hal ruimer te laten lijken is om vooral gebruik te maken van neutrale kleuren. En laat dat nou net een interieurtrend zijn! Wil jij de hal basic inrichten? De kunst is om te leren stijlen met neutrale tinten zodat het niet saai wordt. Het grote voordeel van deze neutrale inrichting is dat je hiermee voor een tijdloze look kiest. De meest gebruikte vormen zijn strak en recht in combinatie met grafische prints en grappige details. Denk aan mooie ornamenten, marmeren woonaccessoires en een houten vloer.

Gouden tips nodig over hoe je de hal vervolgens het beste kunt inrichten? Lees dan Hal inrichten: 5x tips om de gang cozy te maken!