inspiratie

Food en interieur; een gouden combi

Het is jullie vast niet ontgaan dat onze liefde voor interieur hand in hand gaat met eten, eten en nog eens eten. Dus vonden wij het niet zo'n gek idee om onze expertise te combineren met die van een interieurstylist en een foodblogger. Het resultaat?

Love & Lemons

Je hebt al een sneakpeak kunnen zien van een tof nieuw project dat we binnenkort zullen lanceren. Heb je geen idee waar ik het over heb? Dan heb je de teaser vast nog niet gezien. No problem, mocht je nieuwsgierig zijn dan kun je de teaser alsnog hier bekijken. Voordat we je meer vertellen en laten zien wil ik je graag voorstellen aan onze #wherefoodmeetsinterior experts Eva van Hygge Styling en Kelly, bekend van haar blog Goodfoodlove. Say hi to Smaak & Style!

Meet the chef
Kelly Camfferman is de girlboss van smaakblog Goodfoodlove. Van je hobby je werk kunnen maken, dat is wat Kelly heeft gedaan en waar wij best jaloers op zijn. Alles wat met eten & drinken te maken heeft behoort tot de onderwerpen waar zij over schrijft. 

Hello Hygge 
Eva Taute is interieurstylist vanuit haar hart. Terwijl de bedrijfsnaam Deens aandoet, is zij zelf Amerikaanse met een Nederlandse hubby. Van wedding- en eventstyling tot interieuradviseur, Eva brengt je huis tot leven!

Vertel eens, wat is het verhaal achter Smaak & Style?
Kelly: Eva en ik kennen elkaar al wat langer en het leek ons heel leuk om onze krachten te bundelen. Eva: Ik kwam met Biano in contact en stelde voor wat Kelly en ik in gedachten hadden. Vanuit daar werd het idee geboren om als duo Smaak & Style samen te werken met Biano aan nieuwe projecten.

Een gerecht kan nog zo lekker smaken; het oog wil ook wat. Smaak & Style

Wat is volgens jullie de succesformule van interieur en food?
Eva:
"Er is wat mij betreft niets fijners dan aan een mooi gedekte tafel te zitten omringd met goede vrienden, te genieten van de gezelligheid en fantastisch eten. De eettafel is een plek van rust, tot jezelf komen, contact en plezier." Kelly: "Het is ontzettend leuk om op deze manier een brug te slaan tussen eten en styling. Een gerecht kan nog zo lekker smaken; het oog wil ook wat. Met de juiste opmaak, mooi servies en een stijlvol gedekte tafel creëer je heel simpel een gerecht dat niet alleen lekker is, maar er ook écht uit ziet om op te eten!"