Binnenkijken bij interieurstylist Stephan Kaspers

Even binnenkijken bij interieurstylisten en –bloggers? Dat kan! Regelmatig zet het team van Biano namelijk een bijzonder interieur in de schijnwerpers. Dit keer is het industriële en groene vintage interieur van Stephan Kaspers aan de beurt.

Socialhub

Stephan Kaspers woont met zijn vriendin en twee katten in een charmant jaren ’20 woning in het centrum van Coevorden. Maar dit is niet zomaar een woning, nee dit was een échte bouwval die hij in vijf jaar tijd helemaal heeft opgeknapt. Petje af: want wat een charming resultaat!

1. Een persoonlijke urban jungle

Stephan heeft niet per se één interieurstijl, hij houdt er namelijk van om verschillende stijlen met elkaar te mixen. Maar als hij toch zijn stijl moet labelen, dan beroept hij zich op “vintage, industrieel en groen”. En dat lijkt ons een perfecte beschrijving: want op een creatieve en gedurfde manier weet hij deze drie stijlen in de woonkamer perfect te combineren. Zijn pronkstuk in de woonkamer? De geroeste metalen platen boven hun bank – uit een oude industriële fabriek!

 

2. Avondzon in de eetkamer

Van de woonkamer lopen we - door de schuifdeuren -  zo door naar de eetkamer. Yup, Stephan heeft gewoon een aparte eetkamer. Wij zijn stiekem een beetje jealous, wat jij? Maar we doen er nog een schepje bovenop: het avondzonnetje verschijnt in de zomer ook nog eens in deze prachtige blauwe eetkamer. In de eetkamer is de lamp boven de eettafel zijn grote trots, omdat je deze niet zal tegenkomen in de winkel. P.S: Benieuwd naar de prachtige blauwe kleur van de eetkamer? Expression Blue!

3. De veranda als tweede woonkamer

De grootste uitdaging tijdens zijn enorme DIY-project was het bouwen van de veranda, vertelt Stephan. Hij had namelijk geen idee waar hij mee bezig was en had daarnaast zero ervaring. Maar dat is er niet van af te zien. Want wat een top resultaat! De veranda breidt allereerst de woonkamer uit en daarnaast is het een geweldige buitenruimte waarin je urenlang kan zitten.

4. Wellness in de badkamer

De badkamer is een plek waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag werken. Wij zien onszelf dan ook al helemaal in dit heerlijke bad relaxen: alsof je in een écht wellness center bent. De kracht van de badkamer zit hem overigens in de prachtige vintage details en de planten. Wat vind jij van zo'n vintage badkamer? Wij zijn in ieder geval groot fan en willen Stephan maar al te graag een keer in ons stekje uitnodigen...

Ben jij ook helemaal enthousiast over de stijl van Stephan? Kijk dan voor meer inspiratie op zijn  Instagram of Pinterest!