Beestenboel: dit zijn de wildste dierenprints voor in huis

Beestenboel: dit zijn de wildste dierenprints voor in huis

Het is enorm hot in de modewereld, maar dierenprints geven ook het interieur een speelse look. We kunnen wel zeggen dat het dé trend voor in huis is. Ben jij fan van dierenprints in het interieur? Bij de Bijenkorf kun je zelf deze beestenboel in huis halen.

Dierenprints in het interieur ordinair? Helemaal niet! We gaan dierenprints in het interieur steeds vaker zien en we love it. Met deze interieurtrend kun je alle kanten op. Van gezellige vogeltjes patronen tot luipaardprint: het mag allemaal. Je kunt natuurlijk zelf kiezen in hoeverre je de trend toepast in je inrichting. Ga je voor de all over the top beestenboel of ga je liever voor een subtiele touch met enkele accessoires? 

De mooiste wilde prints bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf weten ze hoe je deze wilde print op een zorgvuldige manier in je interieur kunt verwerken. Zo heeft modeontwerpster Fabienne Chapot haar nieuwe home collectie Animaux de Cuisine exclusief bij de Bijenkorf gelanceerd! De collectie bestaat uit serviesgoed, tafel- en keukentextiel, glaswerk en stationery. Het merk Catchii maakte speciaal een collectie die aansluit bij deze woontrend. Door te gekke prints komt je eigen jungle thuis tot leven! Ook mag het duurzame merk Doing Goods niet ontbreken in dit rijtje. De speelse woonaccessoires toveren jouw woonkamer om tot een ware wildernis. Slaat je animal instinct ondertussen op hol? Wedden dat jij ook verliefd wordt op deze wilde printjes en snel je online winkelmandje bij de Bijenkorf vult?

Muurdecoratie dierenprints

De keuze is reuze wat betreft deze interieurtrend. Het is misschien even wennen, maar ook de wanden mogen versierd worden met wilde printjes. Van warme bruine tinten tot koelere blauwe kleuren. Match de dierenprint muurdecoratie met de grootte van je woonkamer. Is jouw woonkamer groot? Dan vallen kleine prints snel weg en dat is natuurlijk doodzonde. Maar ook een subtiele insteek is mogelijk! Behang bijvoorbeeld een strook of hang een mooie poster met print aan de muur. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt natuurlijk!

Woontextiel met dieren 

Natuurlijk kun je ook met woontextiel een beestachtig interieur creëren! Kies voor lichte kleuren zoals lichtblauw en rood voor echte eyecatchers of ga voor donkere kleuren om een rustige sfeer neer te zetten. Kan jouw slaapkamer misschien even wat extra gezelligheid gebruiken? Wat dacht je van een dekbedovertrek met een kek printje? Fleur je bank op met de leukste sierkussens in alle kleuren van de regenboog met bijvoorbeeld een pelikanen- en krabbenprint! Of dek jij straks je kersttafel met een gedurfd design op je tafelloper? Thumbs up voor de Bijenkorf

 

Servies met dierlijke patronen

Oke, we hebben het al even gehad over het dekken van je kersttafel met een gezellige tafelloper inclusief wilde print. Dat was pas het begin. Want, de combinatie dierlijke patronen en servies gaan ook heel goed samen. En laten wij nu net té leuk servies hebben ontdekt. Een koffiemok met cheetahs, een dinerbord met sardientjes en theekopjes met prachtige vlinders: daar word je toch blij van? Het ontbijt wordt met dit servies je favoriete maaltijd van de dag! 

Ben je nieuwsgierig naar de rest van de musthaves van de Bijenkorf voor dit seizoen? Neem dan een kijkje in de shopguide: Dierenprints in je interieur: Ontdek de leukste woonaccessoires bij de Bijenkorf!