De favoriete merken van Biano

De favoriete merken van Biano

Met zoveel merken en shops snappen wij dat je door de bomen het bos niet meer ziet, dat hebben wij van team Biano ook wel eens. Daarom deel ik graag onze favoriete merken van dit moment en vertel ik je ook waarom.

Het aanbod van de leukste webshops en merken wordt elke dag aangevuld met de leukste, nieuwste en meest handige producten voor jouw huis. Nu verdwaal ik zelf al in al het moois en weet ik af en toe niet eens meer waar ik uit zou moeten kiezen. Om die reden hebben wij een top 5 samengesteld met onze favoriete merken:

1. Zuiver

Zuiver staat zonder twijfel op #1. Een design merk van eigen bodem, heeft waardevolle awards in ontvangst mogen nemen en ontwerpen unieke, eigentijdse producten. Met items van Zuiver mag je te allen tijde mixen & matchen zonder dat het vloekt of faalt.

2. House Doctor

Zoals de naam eigenlijk al zegt zorgt House Doctor voor de dagelijkse vitamine boost voor een mooi gestylede woonkamer, meer inspiratie en willen ze vooral dat je een persoonlijke touch toevoegt aan je interieur. Dan hebben we het nog niet gehad over de vormgeving, stijl en eigenheid van de collecties.. Je moet echt even gaan kijken, ik ben verliefd!

3. By Boo

"Maak van je huis je thuis" is de lijfspreuk van By Boo. Zij hebben een innovatieve kijk op de woonwens van vandaag. Als groothandel in woonartikelen- en accesssoires bieden zij varierende en eigentijdse musthaves en daarom vinden wij dat dat de artikelen van By Boo de finishing touch zijn voor je interieur.

4. Woood

Dit zijn echt te gekke stoere producten van, je raadt het al, HOUT. Je kunt hier zelfs je volledige interieur shoppen. Het mooie merk Woood produceert met zorg massieve houten meubelen en dat is wat wij erg belangrijk vinden vandaag de dag. 

5. Furnlab

Robuust meubilair met karakter, herkenbaar aan gekke, ongewone details en absoluut autenthiek. Mooier kan ik het niet voor je maken, een plek in onze top 5 zegt wel genoeg, toch? De collecties van Furnlab shop je nu dus ook via ons, veel te leuk!

Ben ik een tof merk vergeten? Laat me weten wat jouw favoriete woonmerk is!