De favorites van interieurblogger WitWonen.com

De favorites van interieurblogger WitWonen.com

Marieke Mol - WitWonen.com

Wit, witter, witst is het motto van Marieke, de oprichtster van de interieurblog WitWonen.com. Op deze blog deelt zij haar passie en liefde voor wit, fris en sprankelend interieur. Wij vroegen naar haar twaalf witte interieur favorieten.

/1 Bloomingville fotolijst – Naast mijn voorkeur voor wit heb ik ook een zwak voor mooie (foto)lijstjes tot ergernis van mijn lover. Maar deze prachtige fotolijst is zó subtiel, dit kan hij niet erg vinden. /2 Leff Amsterdam Tile wandklok/tafelklok – Deze klok was liefde op het eerste gezicht. Het minimalistische design viel bij mij gelijk in de smaak. Ik zou dit prachtexemplaar in het midden van mijn eettafel zetten, want deze klok verdiend een prominente plek in huis. /3 Ferm Living sierkussen – Daar zijn ze weer, super stippen. Dit schattige kussentje zou heel erg leuk staan in het rotan kinderstoeltje van mijn zoontje Finn.

/4 &Klevering Marble kandelaar - Ik ben zo blij met de komst van de marmertrend, want oh wat houd ik hiervan. Deze toffe kandelaar is echt een mooie eyecatcher op mijn salontafeltje. /5 Bloomingville Mini rijstpapieren lamp - Deze lamp heeft niet veel woorden nodig en is prachtig in haar eenvoud. Deze lamp zou ik linea recta in mijn walk-in closet ophangen, maar deze zou ook heel leuk staan in een gezellige meidenkamer. /6 Goodnight Light The Piña Colada Lamp – Goed nieuws voor alle ananas-lovers zoals ik, deze trend blijft nog wel even! Deze toffe statementlamp zou ik een mooie plek op onze slaapkamer geven.

/7 Vita Carmina Hanglamp – Al een tijdje ben ik op zoek naar nieuwe hanglampen voor boven de eettafel, vanaf nu kan ik mijn zoekactie stoppen want ik heb ze gevonden! Van deze Vita lamp wil ik er niet één maar twee! /8 Fest Amsterdam Dunbar- My all time favorite, de Dunbar van Fest Amsterdam. Dit prachtige off-white bankstel past perfect bij mijn stijltje. De uitvoering met de 1,5-zits lounge is by far mijn favoriet. /9 Walra Dreamland dekbedovertrek- Een grote zwak heb ik voor dekbedovertrekken. Inmiddels heb ik een aardige linnenkast vol verzameld met beddengoed. Één ding heeft dit linnengoed met elkaar gemeen en dat is dat ze allemaal wit zijn. Voor deze witte musthave zou ik zeker nog wel een plekje vrij kunnen maken in de kast.

/10 Wesco Single Boy pedaalemmer – In elke kamer in huis heb ik een witte Wesco prullenbak staan. Groots fan ben ik van hun design en kwaliteit. Deze Single Boy pedaalemmer heb ik nog niet eerder gespot en vind ik erg aantrekkelijk vanwege zijn strakke lijnen. Deze zou absoluut niet misstaan in onze badkamer. /11 Seahorse Grid badjas – Als ik ergens wel aan toe ben dan is het aan een nieuwe badjas. Aan mijn huidige exemplaar zit geur nog kleur, shame. In deze frisse verschijning van Seahorse zie ik mijzelf ’s avonds wel neerstrijken op de bank. /12 Gingko Message Click wekker – Een doorn in het oog is de wekker die nu op mijn lief zijn nachtkastje staat. Not sexy! Het is een groot, log exemplaar en doet wat het moet doen maar daar is ook alles mee gezegd. Wat zou ik dat lelijke apparaat graag vervangen door dit mooie design. Straight to my wishlist!

Ben je geïnspireerd geraakt door Marieke en wil je graag op de hoogte blijven? Bekijk dan ook haar blog.

OVER MARIEKE / Al van kinds af aan heeft Marieke Mol affiniteit met interieurs. Haar stijl kenmerkt haar door alles in de basis fris wit te houden en kleur voegt zij toe in de details. Neutraal noemen we dat. Op haar blog WitWonen vind je de laatste woontrends, styling projecten en bovenal veel dingen waar wij en hopelijk jij ook heel blij van zult worden.