bloggers

Binnenkijken bij My Visual Presentation

Yes, we zijn verhuisd! Hier en daar kunnen er in de toekomst nog mooie woon-items bij komen, maar het huis is nu echt ons thuis en dit wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. Biano.nl vroeg mij om een kleine home-tour te geven, kijk je mee?

Vanaf het moment dat ik één stap in ons nieuwe huis zette voelde dit gelijk vertrouwd. Persoonlijk vind ik dat heel belangrijk, alleen zo ga je je naderhand ook thuis voelen. Misschien kwam dit ook stiekem omdat ik het huis qua indeling al kende dankzij mijn opa die nu mijn buurman is!

Ik geef je graag een rondleiding door ons nieuwe huis. Zodra je binnenkomt sta je in onze hal. Vanaf hier kun je naar het toilet, de keuken en de woonkamer én met de trap naar de bovenverdieping. Dat alleen voelt als een luxe! De deur naar de woonkamer staat meestal open om het allemaal wat luchtiger te houden. Het toilet heb ik als eerste onder handen genomen. Het is nu prachtig matzwart en ben er zo blij mee! Ik kreeg veel vragen over hoe ik onze beige tegels zwart heb kunnen maken en dit heb ik gedaan door middel van matzwarte plakfolie (en heel veel geduld).

In de woonkamer zie je gelijk onze prachtige nieuwe bank staan. De uitstekende naden vind ik een mooi detail en samen met de dunne zwarte hogere pootjes en de strakke stof maakte dit een goede combinatie van onze beide voorkeuren; Scandinavisch design, maar wel met genoeg zitruimte. One job done! Van de schouw die in het huis zit hebben we bewust de rand zwart gemaakt, dit om al het wit in ons huis een beetje te doen doorbreken.

Let's talk about the kitchen. De keuken is vrij eenvoudig, maar dankzij ons oude dressoir leeft het wel weer in deze ruimte. Het dressoir heb ik ook matzwart geverfd en samen met wat accessoires en een mooie stoere plank erboven is de keuken ook ready to cook. Fijn ook om net dat extra beetje werk- en opbergruimte te hebben. We kozen voor op de andere muur in de keuken een blauwe krijtkleur van het Gamma huismerk. Na het groen, grijs en taupe wilden we weer eens wat anders en dat heeft goed uitgepakt. Tegen deze muur komt in de toekomst nog een mooie kast te staan.

Yeah, zoals jullie misschien weten hebben we dus ook ein-de-lijk een tuin in plaats van een balkon. Hoe onze tuin eruit ziet kunnen jullie zien in mijn vorige blog. Dan gaan we naar boven. Op de bovenverdieping hebben we maar liefst 4(!) kamers en een badkamer. Een logeerkamer, een slaapkamer, een kamer met onze kledingkasten en een kamer willen we nog ombouwen tot 'werkkamer'. Het is de bedoeling om hier een mooi groot bureau neer te zetten. De basics heb ik boven wederom wit gelaten omdat ik het, vooral in de slaapkamer, belangrijk vind om tot rust te komen. Geen overbodige meubels of crazy kleuren maar gewoon neutraal. De (kleine) badkamer heeft een douche en een was meubel, genoeg voor nu om ons te kunnen verzorgen, maar dit is het enige puntje wat ik anders zou doen in ons toekomstige droomhuis. Dromen moet je houden, toch?

Hopelijk zijn jullie geïnspireerd geraakt door ons huisje. Na één keer knipperen kan het zo weer anders staan!

OVER LISA / Lisa, de geboren en getogen Limburgse, is een van onze creatieve interieur-bloggers. Naast styling is fotografie ook een passie die mooi tot zijn recht komt tijdens het bloggen. Dit deelt ze graag met ons én met jullie! Meer weten over Lisa? Neem dan een kijkje op haar eigen blog My Visual Presentation.