bloggers

My visual presentation: wij gaan verhuizen!

Als je ergens enthousiast over bent, wil je dit het liefst zo snel en vaak mogelijk delen toch? WIJ GAAN VERHUIZEN! En niet zomaar verhuizen. Verhuizen 2.0, want we gaan terug naar Zuid-Limburg! Ik neem jullie mee in mijn voorbereidingen. Lezen jullie mee?

Het voelt zo bevrijdend om te mogen vertellen dat we gaan verhuizen, want we weten dit natuurlijk niet pas vanaf gisteren. Wij gaan dus terug naar Zuid-Limburg, om precies te zijn naar Brunssum. Terug naar onze roots en terug naar bijna al onze vrienden en familie. En als kers op de taart gaan we een huis huren naast mijn opa. Het kan toch bijna niet beter worden? Jawel, want de sleutel hebben we al gekregen, joehoe.

Naast al deze pret brengt het ook de nodige kopzorgen met zich mee. Want waar ga je beginnen met inpakken? Wanneer gaan we een vrachtwagen huren? Gelukkig zijn de meeste vragen nu al beantwoord, want ik ben niet iemand die graag stil zit en alles op zich af laat komen. Ik hou van plannen, duidelijkheid en structuur. Als ik dit zo opsom klink ik verre van gezellig... Maar gelukkig kennen de meesten mij wel anders. De eerste dozen staan al in Limburg geparkeerd!

In mijn vorige blog voor Biano schreef ik over dé trendkleur van dit moment, nu komt er natuurlijk in ons nieuwe huis ook een kleur op de muur in de woonkamer. Eén die we nog niet gehad hebben, maar ik laat hem nog even geheim voor jullie.

TIP / De ervaring met verven heeft mij geleerd dat de kleur op de pot nooit helemaal overeen komt met de kleur die uiteindelijk op de muur komt. Het is altijd een tint donkerder dus houd daar altijd rekening mee

Daag jezelf soms eens uit en kies eens voor een nét wat andere kleur. Stap uit je 'comfort zone'. Spannend maar zo de moeite waard. My Visual Presentation

YAY, het is zover!
Als het huis helemaal opgeknapt naar onze smaak, kan de grootste pret beginnen: INRICHTEN! Maar aangezien we nog steeds blij zijn met wat items uit ons oude appartement, krijgen die natuurlijk een mooie plek in het nieuwe huis. Zoals bijvoorbeeld de eetkamertafel. Nog steeds ben ik blij met dit mooie én praktische item. Wit, dus lekker goed te combineren en hij is uitschuifbaar. Ook ons vloerkleed gaat mee naar het nieuwe huis. Ik zie hem steeds meer verschijnen op Instagram en dat vind ik ook niet zo gek. Dit mooie vloerkleed is budget-vriendelijk en blijft ook nog eens mooi in kwaliteit.

In een nieuw huis wil je vaak ook nieuwe spullen om je interieur helemaal eigen te maken. De meest belangrijke vraag van dit moment is dan ook; welke bank gaan we nu eindelijk kopen? Dit is een keuze waar we al een langere tijd over nadenken. Ik wil dat de bank past in ons Scandinavische interieur, maar hij moet ook lekker zitten. Luc, mijn vriend, wilt graag een grote bank en het liefst een waar zoveel mogelijk mensen op kunnen zitten. Snap je het dilemma? Dit zijn een aantal favorieten banken die ik nu op het oog heb, maar waar ik Luc nog van moet overtuigen!

TIP / Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over zo’n groot meubelstuk in je interieur, dus vergeet vooral niet te gaan proef zitten op je dream-couch!

Voor nu vinden we het beide spannend maar ontzettend leuk om aan dit nieuwe avontuur te beginnen. Wil je ons verhuis-verhaal volgen? Volg mij dan op instagram onder @myvisualpresentation, want vanuit daar ga ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden.

OVER LISA / Lisa, de geboren en getogen Limburgse, is een van onze creatieve interieur-bloggers. Naast styling is fotografie ook een passie die mooi tot zijn recht komt tijdens het bloggen. Dit deelt ze graag met ons én met jullie! Meer weten over Lisa? Neem dan een kijkje op haar eigen blog My Visual Presentation.