Samenwerken

Voor onze partners

Heb jij een woon(webshop) en wil je graag jouw collectie promoten via Biano.nl? Dat kan! Naast het continue optimaliseren van jouw performances en ranking binnen ons productoverzicht helpen wij je daarnaast de doelgroep redactioneel te inspireren met jouw merk en boodschap.

Waarom aanmelden bij Biano?

Nieuwe bezoekers werven en omzet verhogen

Eenvoudig uitbreiden naar andere landen

Technische en marketingondersteuning

Gratis CSS-partnership

Meer dan 1000

webshops werken al met ons samen

6 miljoen

producten vind je in ons online assortiment

3 bestellingen

per minuut doen Biano-gebruikers

1,5 miljoen

volgers op onze sociale netwerken

8 landen

waarin Biano actief is - we blijven ons uitbreiden

Tientallen miljoenen

bezoekers per maand

Unieke features

Pixel tracking

De Biano-pixel past de weergave van producten op Biano.nl aan op basis van de data die jouw webshop via de pixel doorgeeft. Hierdoor zullen de inkomsten toenemen en zijn wij in staat om op gewenst rendement te sturen.

Duidelijke statistieken & eenvoudige optimalisatie

Om de omzet en efficiëntie die Biano biedt in kaart te brengen, hebben we duidelijke statistieken voor elke e-shop. Je kunt hiermee handig zien per categorie en/of product wat de kosten en opbrengsten zijn. Ook is het eenvoudig om een aangepaste bieding door te voeren per product of categorie.

Productsortering

Biano werkt volgens het principe van een open veiling, waarbij de ondergrens qua CPC € 0,23 bedraagt. Het is mogelijk om meer te bieden en zo een hogere positie te krijgen voor je best presterende producten. Echter tegelijkertijd selecteert ons systeem ook de meest populaire producten binnen elke categorie op basis van gebruikersgedrag. Het gebruikersgedrag in combinatie met de CPC bieding bepaald de ranking van het product.