Binnenkijken bij interieurblogger Keeelly91

Binnenkijken bij inspirerende interieurstylisten en –bloggers? That’s possible! Regelmatig zet het team van Biano namelijk een inspirerend interieur van een interieurjunkie in de schijnwerpers. Dit keer is de creatieve blogger Keeelly91 aan de beurt!

Keeell91blog

Goed nieuws voor de plantenliefhebbers: deze week kijken we binnen in het botanische interieur van interieurblogger Keeelly91. Kelly woont samen met vriendlief in een eengezinswoning waar ze haar ‘veranderdrang’ af en toe lekker op z’n beloop laat gaan.

1. Betonlook in de woonkamer

Kelly was uitgekeken op haar witte muur en besloot voor een beton-look gedaan. Zo gezegd, zo gedaan: binnen een dag was de kamer geverfd. Zelf is ze erg blij met het resultaat: “De donkere muur geeft zoveel sfeer! En de ruimte wordt er niet kleiner door. Het effect van de kleurverschillen past heel goed bij de betonlook van de salontafel en aanrechtblad. En ik vind de accessoires er nu echt uitspringen.”

P.S: wil je zelf ook zo'n hangende boekenplank maken? Lees dan verder in: Hangende boekenplank zelf maken? 5 easy stappen!

 

2. De botanische eethoek

Het allereerste wat natuurlijk opvalt is het ontzettend hippe palm-behang in de eethoek. Eerlijk toegegeven: wij werden er ietwat hebzuchtig van. Al moeten we natuurlijk niet de details en woonaccessoires van deze ruimte over het hoofd zien. Want wat dacht je bijvoorbeeld van de kattenposters – als je héél goed kijkt, links achterin? Of de gave witte hanglamp? Deze accessoires komen in de botanic dineroom helemaal tot hun recht.

3. Groene keukenvrienden

Ook in de keuken weet Kelly maar al te goed wat ze met de planten aan moet. En dat planten ook goed zijn voor de brains bevestigt de interieurblogger dan ook maar al te graag. Zo schrijft ze: “Planten hebben de beauty én the brains. Dus waarom zou je er alleen je woonkamer of eetkamer mee stylen als je ook een keuken hebt die graag ademt?” Terechte vraag, als je het ons vraagt!

4. Slapen in een groene oase

Niet één, en ook niet twee of drie, maar vier keer heeft de slaapkamer van Kelly inmiddels al een nieuwe kleur gekregen. Van wit, naar okergoud, naar blauw: het was allemaal niet wat ze ervan had verwacht. Totdat ze op het idee kwam om toch over te gaan op de vertrouwde kleur groen, in combinatie met een houten wand. Aan deze wand heeft ze vervolgens allemaal persoonlijke spullen gehangen, zoals haar eerste schooltasje. How cute?!

# Ben jij net zoals wij ook impressed by de style van blogger Kelly? Kijk dan voor meer inspiratie op haar Instagram, Facebook of Pinterest!

# Maar je kan natuurlijk ook even binnenkijken bij andere inspirerende interieurbloggers en -stylisten, zoals Tanja van Hoogdalem en Stephan Kaspers