EVENT | Win 4x een duo-ticket voor de Huishoudbeurs 2019

EVENT | Win 4x een duo-ticket voor de Huishoudbeurs 2019

Wil jij kans maken op 2 tickets voor de Huishoudbeurs 2019? Heerlijk struinen langs alle kramen met nieuwe producten, genieten van lekker eten en luisteren naar optredens? Lees snel verder hoe je kans maakt op deze tickets! Wie neem jij mee?

Pak je agenda er maar weer bij, want de grootste en populairste beurs van Nederland gaat weer van start: de Huishoudbeurs 2019! Deze beurs, die van 16 t/m 24 februari 2019 plaatsvindt, is dé walhalla voor iedere vrouw die gek is op beauty, mode, interieur en food. Neem je beste vriendinnen mee (of sleur de man van de bank) en shop till you drop bij 400 kramen onder het dak van RAI Amsterdam. Na alle hectiek rondom de feestdagen en de saaie januarimaand, wordt het weer tijd om voorzichtig na te denken over de lente/zomer 2019 en waar kan dat nu beter dan op de Huishoudbeurs? Voor iedereen die even genoeg heeft van de winter en nieuwsgierig is naar de nieuwste trends op onder andere het gebied van wonen: this is your escape!

DOE MEE MET DE HUISHOUDBEURS 2019 WINACTIE 

Om kans te maken op een duo-ticket (twee entree-tickets) voor de Huishoudbeurs van 2019 hoef je alleen onderstaand winformulier in te vullen. Enne, de kans is groot dat je wint, want we mogen maar liefst vier keer 2 tickets weggeven! 

De vier winnaars zullen maandag 11 februari 2019 bekend gemaakt worden. So, fingers crossed! 

De winnaars zijn inmiddeld bekend gemaakt. Van harte gefeliciteerd! We hadden honderden deelnemers, dus de keuze was nog lastig. Maar houd vooral onze website, FB-pagina en Instagram in de gaten: want er komen nog veel meer toffe winacties aan!