winnen

EVENT | Win 5x een duo-ticket voor de Wonen&Co Beurs

Wil jij kans maken op 2 tickets voor de Wonen&Co Beurs? Neem één van je beste vriendinnen mee óf kijk je partner poeslief aan en ga op koopjesjacht! Lees snel verder hoe je kans maakt op deze tickets!

Noteer maar weer in je agenda, want de Wonen&Co Beurs is terug van weggeweest en jij kunt kans maken op 2 tickets. Het MartiniPlaza in Groningen wordt vier dagen lang, van 14 t/m 17 maart 2019, omgetoverd tot een walhalla voor iedere vrouw. Struin langs ruim 400 kramen en shop de laatste snufjes op het gebied van beauty, interieur en fashion. Of zoals Wonen&Co zelf zegt: de inspiratiejacht is begonnen!

DOE MEE MET DE WONEN&CO BEURS WINACTIE ☜


Hoe je kans maakt op twee entree-tickets voor de Wonen&Co Beurs? Het antwoord is simpel: je hoeft alleen bovenstaand winformulier in te vullen. Niets meer, niets minder. Don’t be scared, want de kans dat je twee tickets wint is vijf keer zo groot! 

Wonen&Co Beurs: het programma

De Wonen&Co Beurs vindt dit jaar plaats van 14 t/m 17 maart in de MartiniPlaza, Groningen. Vind jij het heerlijk om inspiratie op te doen? Heb je broodnodig persoonlijk advies nodig? Misschien ben jij dan wel de lucky bastard die twee tickets voor deze beurs op de kop tikt! Het thema van dit jaar is ‘Spice it Up’. Dit thema combineert de laatste woontrends met de it-kleuren van 2019, exciting!

Wandel door de vele stijlkamers, ontdek nieuwe designmerken van Nederlandse bodem en neem af en toe een break met een gezellig hapje en drankje op het foodplein. Ben je klaar met shoppen? Luister dan naar een mooie trendpresentatie of ga zelf aan de slag bij verschillende workshops. Je hoort het al: met een hoofd vol nieuwe ideeën kun jij je huisje volgens de laatste trends inrichten en ben je ready voor het nieuwe seizoen.

De vijf winnaars zullen donderdag 28 februari 2019 bekend gemaakt worden. So, fingers crossed! 

De winnaars zijn inmiddeld bekend gemaakt. Van harte gefeliciteerd! We hadden honderden deelnemers, dus de keuze was nog lastig. Maar houd vooral onze website, FB-pagina en Instagram in de gaten: want er komen nog veel meer toffe winacties aan!