winnen

EVENT | Bloem en tuin de 25e editie

Tuinliefhebbers opgelet: dit jaar viert Bloem en tuin alweer haar 25e editie! Van vrijdag 13 juli t/m zondag 22 juli 2018 kun je genieten van al het moois wat het buitenleven te bieden heeft. Check hier wat Bloem en tuin dit jaar allemaal in petto heeft.

En het mooiste moet nog komen: wij mogen van Bloem en tuin vier jubilieumtickets voor 2 personen t.w.v. €25,- weggeven! Lees daarom snel verder hoe, wat, wanneer en waar.

Bloem en tuin jubilieumticket

In verband met het 25 jarig jubileum heeft Bloem en tuin een jubileumticket voor 2 personen (t.w.v. €25,-)! Met dit ticket kun je met z'n tweetjes een bezoek brengen aan het evenement, ontvang je op het evenement een plant, ontvang je de recente uitgave van het magazine Groei & Bloei, mag je aan het rat van Intratuin draaien én krijg je allebei een lekker stuk taart - het is immers feest!

DOE HIER MEE MET DE WINACTIE 

Om kans te maken op een jubileumticket voor het evenement van Bloem & Tuin hoef je je alleen in te schrijven op de nieuwsbrief van Biano.nl. Niets meer, niets minder. Klik op de link hierboven om je aan te melden. Good luck!

Wat?

Het tuinevenement is voor iedereen die gek is op het buitenleven. Of je nou  tuininspiratie op wil doen, je tuin of balkon wil veranderen of gewoon zin hebt in een groen dagje uit: de gezellige sfeer en het uitgebreide programma maken van Bloem & Tuin het perfecte dagje uit! En ook voor de kleintjes is er genoeg te doen. Er zijn kids-workshops, verschillende speelmogelijkheden en er is een leuke wandeling waardoor ze van alles kunnen ontdekken over bloemen en planten. Oftewel: genoeg opties!

Waar?

Tijdens dit tiendaagse event worden de meest bijzondere planten, prachtige bloemen, Tuin design en sfeervolle tuinen samengeracht op écht een top locatie. Het evenement vindt namelijk plaats midden in de bossen van Landgoed Gulbergen in Nuenen. We moeten eerlijk bekennen: wij hadden ook nog niet eerder van deze plek gehoord. Maar Landgoed Guldbergen ligt tussen Eindhoven en Helmond in - jawel - de gemeente Nuenen.

Wanneer?

De 25e editie van het tuinevenement vindt plaats op vrijdag 13 juli t/m zondag 22 juli 2018. Een entree-ticket kun je aan de kassa kopen en kost €12,-. Voor kinderen t/m 14 jaar is de entree daarentegen zelfs gratis. Oftewel: een top evenement voor het hele gezin!

Kortom, lekker de zomer vieren op hét Bloem en tuinevement van dit jaar? Doe mee met de winactie en wie weet zien we je daar!