winnen

EVENT | Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis is hét event waar je heen moet als je bouw-, verbouw en verhuisplannen hebt. Hou daarom lekker het weekend van 21 t/m 23 september vrij zodat ook jij je eigen droomhuis kunt realiseren. Benieuwd wat er op Beurs Eigen Huis te ontdekken is?

Realiseerjedroomhuis

Ga jij je huis restylen, ga je verhuizen of heb je grote verbouwplannen? Dan kan in het weekend van 21 t/m 23 september 2018  Beurs Eigen Huis in je agenda gezet worden. In dat weekend staan er namelijk meer dan 200 exposanten voor je klaar in de Jaarbeurs Utrecht, zodat jij je droomhuis kunt realiseren. En het mooie moet nog komen: wij mogen vier keer twee entreetickets weggeven!

DOE HIER MEE MET DE WINACTIE

Om kans te maken op twee tickets (met een totale waarde van €35,-) voor Beurs Eigen Huis hoef je je alleen in te schrijven op de nieuwsbrief van Biano.nl. Niets meer, niets minder. Klik op de link hierboven om je aan te melden en wie weet loop jij in september rond op de grootste woonbeurs van Nederland. Good luck!

Wat?

Beurs Eigen Huis is de grootste beurs van Nederland voor iedereen met bouw-, verbouw- en verhuisplannen. Op de beurs kun je van het ene droomhuis vol woontrends naar het andere huis wandelen en inspiratie opdoen via verschillende interieurstylisten, lichtexperts en kleuradviseurs. Ook kun je de beste tuinarchitecten ontmoeten en ideeën opdoen bij het Keuken & Badkamer plein. Maar er is nog meer! Heb je namelijk al een tijdje bouwplannen en kun je wel extra informatie gebruiken? Naast tips over het interieur kun je namelijk ook kennis maken met een topteam van specialisten op het gebied van verbouwen: van architecten tot bouwadviseurs en makelaars tot financieel adviseurs. Mocht je de ideale woning (helaas) nog niet hebben gevonden dan is ook dit een goede reden om naar de beurs te komen: tijdens het event wordt ook nagedacht over waar je op moet letten als je je keuze maakt voor een huis.* 

Waar?

De najaarseditie van Beurs Eigen Huis zal georganiseerd worden in hal 12 van de Jaarbeurs Utrecht. Leuk detail: de Jaarbeurs is destijds opgericht in 1916 om handel en nijverheid te bevorderen en dus de economie vooruit te helpen. Nu, bijna 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het uitgangspunt voor de Jaarbeurs. Maar goed, dat terzijde. De Jaarbeurs ligt dicht bij Centraal Station Utrecht en dus ook perfect te bereiken met de trein. Al is met de auto natuurlijk ook gewoon mogelijk!

Wanneer?

De herfteditie van de woonbeurs Beurs Eigen Huis vindt plaats op vrijdag 21 september t/m zondag 23 september 2018, van 10.00 tot 17.00 uur. Een entree-ticket kun je aan de kassa kopen of vooraf online met korting bestellen. Kinderen t/m 16 jaar kunnen zelfs gratis naar binnen en voor de kleintjes is er ook nog een kinderknutselplein waar ze gedurende de dag vermaakt kunnen worden. Oftewel: een gezellig en inspirerend evenement voor het hele gezin!

* Beurs Eigen Huis zet zich tijdens het event in voor duurzame ontwikkelingen en maatregelen. Naast duurzaam advies en inspiratie vind je op de beurs ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen, klimaatsystemen, warmtepompen en isolatieproducten.