Biano Star

De Biano Star-add-on verzamelt sociale bewijs recensies, waaronder foto's van gekochte producten van klanten om de verkoop van webshops op de Biano marktplaats te stimuleren

Activeren

Belang van klantrecensies

Geloofwaardigheid en sociaal bewijs

Iedereen wil risico's uitsluiten tijdens het online winkelen. Het lezen van de ervaring van anderen en hun mening over het product en het bedrijf kan het besluitvormingsproces over een aankoop veel gemakkelijker maken. Klantrecensies tonen de geloofwaardigheid van een webshop en de kwaliteit van de producten.

Consumenten marketing

Positieve online reviews zijn veel waard en kunnen jouw bedrijf voordelen bieden die een eenvoudige marketingcampagne niet kan bieden. In een notendop, ze zijn als micromarketingcampagnes die blijven werken lang nadat de online recensie is geplaatst.

Klanten loyaliteit

Vaste klanten houden de flow vast. Consumenten die de tijd nemen om een online recensie voor een webshop achter te laten, zullen ze veel meer een zekere loyaliteit aan je voelen en blijven terugkomen, evenals degenen die de producten op basis van deze reviews kopen en er tevreden mee zijn.

9/10

consumenten lezen recensies voor aankoop

49%

van de kopers vertrouw online recensies net zo goed als persoonlijke aanbevelingen

25%

conversieratio verhogen

Op 28/31

segmenteert een gebruiker het voorkeursmerk gewijzigd op basis van de recensies

HELFT

van alle internetgebruikers plaatst minimaal één keer per maand online reviews

met 69%

betrouwbaarder zijn de productrecensies met productfoto's of -video's

Biano Star - weg naar meer omzet

Recensies lijken de meest prominente rankingfactor te zijn in lokaal zoeken. Het helpt bedrijven om goed te scoren, zelfs als ze linkprofielen van lage kwaliteit hebben.

Benefits

Een hogere rangorde van producten ondersteunt een grotere zichtbaarheid binnen de Biano marktplaats

Gratis complex datapakket van een focusgroep in de Biano webshop administratie

Sneller aantrekken van nieuwe klanten en een voordeel behalen in hun besluitvormingsproces

Hoe Biano Star werkt

1. Webshopbeoordeling op verschillende niveaus

Elke webshop-review betreft communicatie, verzending, prijs en algemene klanttevredenheid.

2. Productbeoordeling op verschillende niveaus

De beoordeling van producten bestaat uit de prijs-prestatieverhouding en wordt weergegeven op de Biano-marktplaats, met behulp van de sterren, opmerkingen en productfoto's.

3. Verbeterde positie op Biano en binnen Biano-badge

Nadat een klant een recensie heeft achtergelaten over de webshop en producten, worden de recensies automatisch weergegeven op de Biano marktplaats en wordt de rangschikking van beoordeelde producten verbeterd. Biano-badge zal ook een bijgewerkte webshop-ranglijst weergeven.

Wilt u graag meer weten?

Katarzyna Bienek Account manager

support@biano.nl

Wilt je graag meer weten over Biano Star en hoe jouw webshop hiervan kan profiteren? Neem alsjeblieft contact met Lucie op.

Boek een gesprek

FAQ

1. Is Biano Star een betaalde dienst?

De dienst is gratis. Het implementeren van Biano Star zal ook de positie van jouw producten verbeteren, wat betekent dat je minder kan bieden op producten die je graag hoger zou willen krijgen binnen de Biano marktplaats. Dankzij de recensies krijgen jouw producten gratis betere plaatsen.

2. Hoe technisch veeleisend is de implementatie?

Implementatie is heel eenvoudig als je Biano Pixel al heeft geïmplementeerd. Als je dat nog niet heeft, is het een goede mogelijkheid om beide services tegelijkertijd te implementeren, omdat ze met elkaar verbonden zijn.

3. Wat als mijn recensies niet goed zijn? Kan ik dan de Biano-badge krijgen?

Ja , het is mogelijk. De Biano badge is een waardevolle indicator van specifieke dingen die wel of niet werken voor de klant en kunnen dus aan de kant van de webshop worden verbeterd. Daarom is de Biano badge een belangrijk teken van transparantie.

4. Hoe profiteert Biano van Biano Star?

We wilden een significante waarde toevoegen aan ons platform en gebruikers ondersteunen bij hun uiteindelijke beslissing over de aankoop. Ons primaire doel is om het besluitvormingsproces van Biano gebruikers bij aankopen te vergemakkelijken.