Hoofdmenu

Biano Star

De Biano Star-add-on verzamelt beoordelingen, waaronder foto's van gekochte producten van klanten om de verkoop van webshops op de Biano marktplaats te stimuleren

Activeren

Belang van klantrecensies

Geloofwaardigheid en sociaal bewijs

Iedereen wil risico's uitsluiten tijdens het online winkelen. Het lezen van de ervaring van anderen en hun mening over het product en het bedrijf kan het besluitvormingsproces over een aankoop veel gemakkelijker maken. Klantrecensies tonen de geloofwaardigheid van een webshop en de kwaliteit van de producten.

Consumenten marketing

Positieve online beoordelingen zijn veel waard en kunnen uw bedrijf voordelen bieden die een eenvoudige marketingcampagne niet kan bieden. In een notendop, ze zijn als micromarketingcampagnes die blijven werken lang nadat de online recensie is geplaatst.

Klanten loyaliteit

Vaste klanten houden de stroom vast. Consumenten die de tijd nemen om een online recensie voor een webshop achter te laten, zullen veel meer een zekere loyaliteit jegens u voelen en blijven terugkomen, evenals degenen die de producten op basis van deze beoordelingen kopen en er tevreden mee zijn.

Biano Star - weg naar meer omzet

Recensies lijken de meest prominente rankingfactor te zijn in lokaal zoeken. Het helpt bedrijven om goed te scoren, zelfs als ze linkprofielen van lage kwaliteit hebben.

Voordelen

Een hogere rangorde van producten ondersteunt een grotere zichtbaarheid binnen de Biano marktplaats

Gratis complex datapakket van een focusgroep in de Biano webshop administratie

Sneller aantrekken van nieuwe klanten en een voordeel behalen in hun besluitvormingsproces

Hoe Biano Star werkt

1. Webshopbeoordeling op verschillende niveaus

Elke webshop-review betreft communicatie, verzending, prijs en algemene klanttevredenheid.

2. Productbeoordeling op verschillende niveaus

De beoordeling van producten bestaat uit de prijs-prestatieverhouding en wordt weergegeven op de Biano-marktplaats, met behulp van de sterren, opmerkingen en productfoto's.

3. Verbeterde positie op Biano en binnen Biano-badge

Nadat een klant een recensie heeft achtergelaten over de webshop en producten, worden de recensies automatisch weergegeven op de Biano marktplaats en wordt de rangschikking van beoordeelde producten verbeterd. Biano-badge zal ook een bijgewerkte webshop-ranglijst weergeven.

Wilt u meer weten?

Jaroslav Procházka Solutions specialist

jaroslav.prochazka@biano.com

Wilt u meer weten over Biano Star en hoe uw webshop hiervan kan profiteren? Neem contact op met Jaroslav.

Boek een gesprek

FAQ

1. Is Biano Star een betaalde dienst?

De dienst is gratis. Het implementeren van Biano Star zal ook de positie van uw producten verbeteren, wat betekent dat u minder kunt bieden op producten die u graag hoger zou willen krijgen binnen de Biano marktplaats. Dankzij de beoordelingen krijgen uw producten gratis betere plaatsen.

2. Hoe technisch veeleisend is de implementatie?

Implementatie is heel eenvoudig als u Biano Pixel al hebt geïmplementeerd. Als u dat nog niet heeft, is het een goede gelegenheid om beide services tegelijkertijd te implementeren, omdat ze met elkaar verbonden zijn.

3. Wat als mijn beoordelingen niet goed zijn? Kan ik dan de Biano-badge krijgen?

Ja dat kan. De Biano badge is een waardevolle indicator van specifieke dingen die wel of niet werken voor de klant en kunnen dus aan de kant van de webshop worden verbeterd. Daarom is de Biano badge een belangrijk teken van transparantie.

4. Hoe profiteert Biano van Biano Star?

We wilden een significante waarde toevoegen aan ons platform en gebruikers ondersteunen bij hun uiteindelijke beslissing over de aankoop. Ons primaire doel is om het besluitvormingsproces van Biano gebruikers bij aankopen te vergemakkelijken.