Vacatures

VACATURE | product quality support

Ben jij een pietje precies en een echte doorzetter? Dan is deze bijbaan zeker iets voor jou! We zijn namelijk per direct op zoek naar een product quality support medewerker die met veel motivatie ons platform zo kwalitatief mogelijk helpt onderhouden.

(deze vacature is inmiddels vervuld)

Scrollen door duizenden interieur producten en meteen inspiratie opdoen voor jouw droomhuis later? Dat kan! Om ons productaanbod op Biano.nl te kunnen laten groeien en up-to-date te houden ben JIJ van groot belang als kwaliteitsbewaker binnen ons team. Door je dedicated inzet en enthousiasme zorg jij ervoor dat we binnen de kortste keren twee keer zoveel items live hebben staan én dat natuurlijk wel onder de juiste categorieën. Want zodra je ziet dat er een bank onder de tafelcategorie verschijnt ben jij degene die dit als eerste opmerkt en ervoor zorgt dat dit wordt opgelost. Hebben we aan jou de goede voor deze job? Solliciteer dan snel!

Over Biano.nl

Biano.nl is een woon & living platform voor iedereen die zijn interieur een restyling wil geven, aan het oriënteren is voor een toekomstige verbouwing of op zoek is naar de mooiste woonitems. Alles wat je nodig hebt om mooi te kunnen wonen, vind je overzichtelijk op één plek verzameld. Van de leukste tips & tricks, de mooiste producten tot handige shoppinglijstjes. Zo wordt het maken van keuzes voor je interieur een stuk makkelijker! Inmiddels bereiken we in Nederland al meer dan 200.000 bezoekers en zijn we ook actief met Biano in Tsjechië, Slowakije en Roemenië.

Wat ga je bij ons doen?

Om ervoor te zorgen dat we ons productoverzicht zo optimaal mogelijk inrichten en deze ook te blijven vullen met nieuwe producten van de leukste webshops, ben jij dé aangewezen persoon om je hierover te ontfermen. Je werkt nauw samen met onze category managers en je deelt graag je ideeën met ons. Hieronder even concreet wat je taken zijn:

/ Het goedkeuren van producten onder de juiste categorieën
/ Het optimaliseren van bestaande categorieën aan de voorkant van de site
/ Het categoriseren van kleuren en filtercombinaties binnen het productoverzicht
/ Het aandragen van ideeën voor nieuwe categorieën en filters
/ Nauw samenwerken met het team om de juiste prioriteiten te kunnen stellen

Ben jij degene die we zoeken?

/ Minimaal MBO werk- en denkniveau, afgeronde opleiding is niet nodig
/ Je hebt een zelfstandige en proactieve houding
/ Een passie voor de woon & living branche zou leuk zijn
/ Je houdt wel van een deadline op z'n tijd
/ Je bent minimaal 10 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar
/ Gedurende eerste periode aanwezig op kantoor in Amsterdam Sloterdijk

Wat wij bieden

/ Een creatieve en leerzame werkplek bij een gezellig start-up bedrijf
/ Een informele werksfeer
/ Je kunt je uren doordeweeks flexibel indelen
/ Een leuk salaris!

Interesse?

Mail je C.V. met motivatie naar: denise@biano.nl t.a.v. Denise Swaagman. Heb je vragen? Bel dan naar +31(0)20 261 79 81.