Merken

Trolley kopen? Dit zijn onze 4 favoriete interieurmerken

Wil jij een trolley kopen voor in de woonkamer of bijvoorbeeld de keuken? Je weet wel: zo'n kast op wielen, waarop je je mooiste accessoires op kunt uitstallen. Laat je dan inspireren door deze 4 prachtige interieurmerken en koop jouw favoriete trolley!

Nordal

Mocht je nog een trolley willen kopen en geen idee hebben welk exemplaar, dan zit je hier helemaal goed! Wij hebben namelijk de mooiste trolleys voor je verzameld: van industrieël en stoer tot aan een klassiek model. De rijdende kasten zijn namelijk helemaal van nu, verrijk daarom je inrichting met één van deze mooimakers. 

Trolley kopen? Go for it!

Bij het kopen van een trolley denk je al snel aan een koffer of bijvoorbeeld dat oubollige ding van vroeger. Vroeger werd een trolley namelijk gebruikt om spullen op een praktische manier te verplaatsen, zoals de butler die zijn gasten van een drankje moest voorzien. Máár dames en heren, tegenwoordig heeft de trolley ook een prominente plek in het "gewone huishouden" gekregen! Big News. Alle gekheid op een stokje: de trolleykasten zijn mooi en handig. De kasten hebben enerzijds namelijk een fancy uitstraling waarop je al je mooiste items op kunt stallen en anderzijds hebben ze praktische wieltjes (waardoor je 'm eenvoudig kunt verplaatsen naar een andere ruimte). Kortom, vind jouw exemplaat dat matcht met je interieur!

1. De stoere kastjes van BePureHome

Waarom BePureHome? Dit merk krijgt het iedere keer weer voor elkaar om items - in dit geval trolleys - met een puur, ruw en uniek randje te ontwerpen. Maar ondanks de industriële uitstraling kun je de meubels en accessoires, dankzij de neutrale en natuurlijke tinten, wel overal mee combineren. Kortom, mocht je van een robuuste look and feel houden, ga dan voor de trolleys van BepPureHome! Wist je trouwens dat de meeste producten met de hand worden gemaakt? Hierdoor is iedere trolley uniek. Goed, nu houden we erover op: oordeel zelf maar!

 

2. Classic nordal kasten

Say oelala! Het merk Nordal straalt luxe uit - met een stoer Scandinavisch tintje. De collectie van dit merk begon oorspronkelijk met prachtige klassieke meubels die uit India geïmporteerd werden. Inmiddels timmert dit merk lekker aan de weg en zijn ze uitgegroeid tot een mooie collectie van oude en nieuwe invloeden. Al blijven de items een wereldse uitstraling houden, zo ook die van hun trolleys. En oke, we hebben een beetje valsgespeeld: niet iedere kast is daadwerkelijk een kast op wieltjes. Maar zeg nou zelf: die jungle bijzettafel kan in dit rijtje niet ontbreken, toch?! 

3. Eenvoudige viervoeters van Woood

Ken je het merk Woood al? Dit stoere, eigentijdse merk heeft aantrekkelijke items met een super-aantrekkelijke prijs! Het Nederlandse interieurmerk richt zich voornamelijk op artikelen die van hout gemaakt zijn: en dan niet zomaar hout, nee hout met het FSC-keurmerk. Dat houdt in dat het hout uit een duurzaam beheerd bos vandaan komt. Pluspuntje! 

4. De kleurrijke design van Normann Copenhagen

Dat Norman Copenhagen een held op het gebied van design is, valt niet te ontkennen. Dit Deense merk heeft sinds 2002 namelijk al meer dan 40 (!!) awards binnengesleept voor productdesign. Ja, daar hebben ook wij niet van terug. De Block Trolley heeft ook zo'n perfect design: van nature een schoonheid, zonder al te veel opsmuk. De trolleys zijn gemaakt van essenhout en staal en zijn in verschillende kleurtjes beschikbaar! P.S.: De Block Trolley is er trouwens ook gewoon in het zwart!

Nu je toch een trolley gaat kopen, ook dan maar even inspiratie op doen wat je met de viervoeter allemaal kunt doen? Lees dan verder in het artikel: "4 styling ideeën voor de keukentrolley".