Shopping

Tuin, balkon of serre: shop de look!

Heb jij een tuin waar je dol op bent, maar te weinig gebruik van maakt? Of heb je juist een balkon waar je geen raad mee weet? Maak je buitenruimte vandaag nog zomerproof met deze shoppable looks!

Whoehoe! Eindelijk bereikt de zon ook Nederland met temperaturen waar we heul blij van worden. Natuurlijk verhuizen we dan het liefst meteen naar buiten, maar is jouw tuin of balkon wel zomerproof? Je hoeft niet persé een tuin te hebben om te kunnen genieten van mooi weer in de buitenlucht. Met de juiste tips én items tover je zelfs in een handomdraai de serre tot een waar groen paradijs.

Shop de look: zomertuin

Water, water en nog eens water. Zodra het kwik stijgt, hebben de planten veel vocht nodig. Geef dit het liefst 's avonds, dan verdampt het water niet meteen en nemen de planten het beter op.

cc: vtwonen
cc: vtwonen

Shop de look: summerproof balkon

Een bistro tuinset zoals deze is niet alleen leuk, maar je bespaart ook ruimte doordat het setje inklapbaar is. Een andere tip is verticaal tuinieren. Gebruik de muur om planten en bloemen op te hangen!

cc: Simplife
cc: Simplife

Shop de look: zonnige serre

Met een serre in de tuin wordt het tuinseizoen een stuk langer. Je planten kunnen hier overwinteren én je kunt je eigen groenten, fruit en kruiden kweken. Win-win!

cc: vtwonen
cc: vtwonen

Hoe staat jouw tuin, balkon of serre er deze zomer bij? Ben je nog niet helemaal tevreden over de inrichting, dan kan ik mij voorstellen dat je meer inspiratie nodig hebt. Bekijk dan deze inspiratiebeelden.