Inspiratie

September: na regen komt zonneschijn

We lijken het jaarlijks te zijn vergeten, maar september heeft vaak nog aardig wat zomerse dagen voor ons tegoed. Hebben we ook wel nodig, he? September is ook het beste moment om alvast te kijken naar de najaarstrends, dus stay tuned!

De afgelopen maand is weer voorbij gevlogen en voor we het in de gaten hebben is iedereen weer aan het werk of terug in de schoolbanken. De zon heeft zich echt wel geregeld laten zien, maar toch worden we sneller herinnerd aan de slechte dagen met volop regen. Niet doen! Want dan kijk je zo lang uit naar zonnige dagen aan de Nederlandse kust, de veel te leuke festivals, het aansteken van de BBQ en al het andere leuks wat de zomer met zich meebrengt en plotseling is het; dag zomervakantie! Hoe kijk jij terug op de vakantie?

Sunny days
Maar niet getreurd, want september heeft vaak nog heel wat mooie dagen in petto. Oke, best jammer dat we niet meer vrij zijn op dagen dat het kwik ineens stijgt naar 25 graden, maar net zo fijn is het om 's avonds in de tuin te eten of te borrelen met vrienden. 

Najaarstrends
Het is in deze maand ook een goed moment om stil te staan bij de trends voor komend najaar. We laten je graag weten wat de trendwatchers hebben voorspeld. Welke interieurtrends mogen we omarmen en welke hypes zien we liever niet meer in het interieur?