inspiratie

Paasbrunchen doe je zo

Pasen is de eerste feestdag van het lente seizoen dus pakken we ook graag groots aan. Gezellig met vrienden en familie ontbijten of brunchen, maar wat zet je op tafel en hoe kleed je het geheel aan? Hier een aantal tips voor de perfecte tafelsetting!

Soms is het hoog tijd om even lekker uit te pakken, helemaal nu met een extra lang Paasweekend voor de deur. Nodig vast iedereen uit en laat je inspireren, want met deze tablesetting tips ziet jouw eettafel er op z'n Paasbest uit.

Shop de look: High class

Als je echt indruk wilt maken dan is de classy chic tablesetting helemaal jouw ding. Clean, licht en fris en vooral chic door de juiste combi van kleuren, materialen en decoratie. Ga dus vooral niet over de top met alle felle kleuren die er rond Pasen verkrijgbaar zijn, houd het bij één of hooguit twee kleuren en de rest mag basic blijven. Naturel tinten creëren namelijk rust, laten een ruimte optisch groter lijken en wordt vaak geassocieerd met chic of klassiek. Een mooi compleet serviesset mag natuurlijk niet ontbreken!

Shop de look: Fleurig Pasen

Hoe gezellig is een paastafel in één themakleur? Leg een vrolijke loper over tafel en gebruik je mooiste servies. Decoreer de tafel met verse bloemen, maak bijvoorbeeld veldboeketjes voor een stunning resultaat. Vergeet geen karaf en glazen neer te zetten, zodat iedereen zelf kan bijschenken.

Shop de look: Zwart op wit

Word je gek van tierelantijnen en prullaria? Houd het dan lekker zwart & wit. Durf je wel iets meer dan dat? Voeg dan een vleugje Scandinavisch design toe aan je tablesetting en iedereen staat versteld. Plus je kunt dit los van Pasen voor veel meer feesten en partijen gebruiken, omdat het basic en tijdloos is.

Meer inspiratie opdoen voor jouw tafelschikking of gezellige versiering? Check onze shopguides voor de leukste Paasdecoratie!