inspiratie

Paasbrunchen doe je zo

Pasen is de eerste feestdag van het lenteseizoen dus pakken we het graag groots aan. Gezellig samen ontbijten of brunchen, maar wat zet je op tafel en hoe kleed je het geheel aan? Hier een aantal tips voor de perfecte tafelsetting!

Soms is het hoog tijd om even lekker uit te pakken, helemaal nu met een extra lang Paasweekend voor de deur! Helaas zijn we dit jaar verplicht om binnen te blijven met Pasen, maar dat mag de pret niet drukken. Ook als je alleen met je gezin, met je vriend(in) of met huisgenoten bent, kun je je eettafel versieren voor een gezellige Paasbrunch. Laat je inspireren, want met deze tafelschikking tips ziet jouw eettafel er op z'n Paasbest uit!

Shop de look: Fleurig Pasen

Hoe gezellig is een paastafel met prachtig bloemenservies? Leg een vrolijke loper over tafel en gebruik je mooiste servies met bloemenpatroon. Mix en match verschillende kleuren en decoreer de tafel met verse bloemen. Maak bijvoorbeeld veldboeketjes met diverse bloemen uit de tuin of vaasjes met blauwe besjes om je tafel helemaal af te maken. 

Shop de look: High class

Als je echt indruk wilt maken dan is de classy chic tablesetting helemaal jouw ding. Clean, licht en fris en vooral chic door de juiste combi van kleuren, materialen en decoratie. Ga dus vooral niet over de top met alle felle kleuren die er rond Pasen verkrijgbaar zijn, houd het bij één of hooguit twee kleuren en de rest mag basic blijven. Naturel tinten creëren namelijk rust, laten een ruimte optisch groter lijken en wordt vaak geassocieerd met chic of klassiek. Een mooi compleet serviesset mag natuurlijk niet ontbreken!

Shop de look: Zwart op wit

Word je gek van tierelantijnen en prullaria? Houd het dan lekker zwart & wit. Durf je wel iets meer dan dat? Voeg dan een vleugje Scandinavisch design toe aan je tablesetting en iedereen staat versteld. Plus je kunt dit los van Pasen voor veel meer feesten en partijen gebruiken, omdat het basic en tijdloos is.

Meer inspiratie opdoen voor jouw tafelschikking of gezellige versiering? Check hier ons prachtige assortiment aan servies!

Meer inspiratie nodig?