Inspiratie

Oktober: wonen met lef

De nazomerzon lijkt ons een beetje te zijn vergeten, maar dat geeft niets. Oktober heeft zóveel leuks te bieden, het is namelijk woonmaand bij Biano.nl! Heel veel nieuws over trendkleuren, woontips, interieurtrends en te gekke musthaves. Stay tuned!

De maand oktober hebben we achter de schermen van Biano.nl officieel uitgeroepen tot de woonmaand. Waarom? Misschien is het je al opgevallen, maar reden #1 is dat veel merken en (woon)winkels nieuwe collecties lanceren. Deze collecties haken in op het komende seizoen; najaar/winter 2017. De tweede reden is wat ons betreft net zo belangrijk, want we zien nu al meer en meer wat de interieurtrends voor het voorjaar zullen zijn. We like! 

Dan komt er nog bij kijken dat we letterlijk wat meer binnen in huis vertoeven, helemaal dankzij het Nederlandse klimaat... Dat brengt weer met zich mee dat we allemaal net even iets kritischer naar onze woonkamer gaan kijken en dan met name naar de inrichting. Zijn we nog tevreden of zien we mogelijkheden voor iets nieuws? Tsja, maak kennis met de onvermijdelijke woonkriebels. 

cc L: Little Greene R: Little Rome
cc L: Little Greene R: Little Rome

Ben je net als wij gek op alles wat met wonen, interieur en exterieur te maken heeft? Oktober is de beste maand om wooninspiratie op te doen. Dat kan nergens zo uitgebreid als op de welbekende woonbeurzen. Pak je agenda er maar bij, want hier komen de meest inspirerende woonbeurzen op een rij:
#1 vtwonen & design beurs - 3 t/m 8 oktober
#2 Beurs Eigen Huis - 6 t/m 8 oktober
#3 Dutch Design Week in Eindhoven - 21 t/m 29 oktober


Zien we je op een van bovenstaande beurzen?