Inspiratie

Marcel Wanders in de spotlight

Naast zijn eigen designlabel Moooi, ontwerpt hij voor vele internationale meubelmerken. Designer Marcel Wanders is zeker niet de minste en daarom zet onze redactie zijn werk graag in de spotlight.

Onze Neerlandse topdesigner ken je waarschijnlijk wel van de Knotted Chair, maar hij is daar absoluut niet blijven hangen. Ook dit jaar staat hij weer met een gloednieuwe collectie op de Salon del Mobile in Milaan en kun je zijn werk gewoon bewonderen in het Stedelijk Museum in Amsterdam.

A life extraordinary
Bij een nieuw jaar hoort een nieuwe collectie en wát voor een. Moooi lanceert 'a life extraordinary'. Een en al warmte, luxe en oog voor detail zien we er zeker in terug. De wereld verkennen en kleur bekennen zijn key, want de bijna exotische ontwerpen en kleurrijke vloerkleden zijn echte eyecatchers. Met de designs van meerdere ontwerpers laten ze zien dat alles mogelijk is, maar ook functioneel moet zijn. Love it!

Moooi presents creative luxury for a well curated life. Innovative, provocative and poetic at the same time. Moooi

Moooi, Moooier, Moooist
Naast de excentrieke ontwerpen herkennen we ook moderne designs zoals we grotendeels van Marcel Wanders zijn gewend. Het Moooi team van nationale en internationale designers is groots en juist dat hele team heeft gezorgd voor een collectie waarin elegantie, eenvoud en liefde voor het vak voelbaar zijn. Wat zijn we trots op de creativiteit uit eigen land!

Ben je benieuwd geworden naar de hele collectie? Bekijk dan snel het Moooi Boook 2017.