Inspiratie

Juli: happy holiday!

Het is alweer juli en dat betekent zomervakantie! Sommigen zijn al vrij van school of werk, anderen moeten nog even wachten, maar niet getreurd. Wij zorgen ervoor dat 't het wachten waard is, want we hebben de beste tips en vakantie hotspots voor je in petto!

Heb jij je vakantie al tot in de puntjes gepland staan en zie jij jezelf al met een kokosnoot in je hand? Misschien ga je later of sla je zelfs een jaartje over. Anyway, of je nou wel of niet op vakantie gaat deze maand, wij vermaken je met de fijnste events, maken je gek met té leuke hotspots op Bali en we schotelen je shoppinglijstjes voor waar je maar al te graag voor thuisblijft!

Laat maar komen die zomer!
Ligt het aan mij of is de maand juli ook jullie favoriet? Om maar even met redenen te gooien en met de deur in huis te vallen; het is zomer. Tsja, soms is dat echt op z'n Hollands. Toch zijn we allemaal als een kind zo blij als de zon zich even laat zien. En dan heb ik het nog niet gehad over de SUMMERSALE, vakantie(plannen), het verkeer dat ein-de-lijk tot rust komt en plenty tijd voor de herhaling van je favoriete serie. Not bad at all.

Sharing is caring
Juli staat bij Biano in het teken van vakantie. Wat kun je deze maand dan van ons verwachten? Zomerse interieurs, tips en tricks voor zomerse gerechten én foto reports inclusief awesome hotspots vanuit het mooie Indonesië, Bali. Hoe tof is dat?! En alsof het nog niet genoeg is delen we ook maar al te graag dé interieur musthaves uit de zomersale. Stay tuned!

Wij weten wel hoe we deze maand invullen. Barbecue hier, feestje daar. Evenementen genoeg. Voldoende zonuren? Check. Is juli ook jouw favo maand of helemaal niet juist? Wij zijn benieuwd naar je mening.
Wil je niets missen? Hoeft ook niet, volg onze Insta en Facebookpagina en houd het online magazine in de gaten!