Inspiratie

Groen: de trend van 2017

Het zal je niet zijn ontgaan, maar groen is trending topic dit jaar. De hele maand juni houden we je op de hoogte van alles wat met buitenleven te maken heeft. Welke tuintrends mag je niet missen en waar moet je deze maand zeker naartoe? Wij delen het met je!

Hallo juni! Als het aan ons ligt is het zomerseizoen nu pas écht begonnen. En hoe lekker is de maand van start gegaan met de zomerse temperaturen eind mei? De maand mei is jaarlijks de aftrap van het fijne festival seizoen, maar juni wordt alleen nog maar beter én groener. Biano houdt van wonen, lifestyle, interieurs, maar natuurlijk ook van exterieur. Dat wil zeggen dat we deze maand in het teken zetten van BUITENLEVEN! Hoe maak je je tuin zomerklaar, waar koop je de mooiste tuinmeubels en welke to do's moeten er op jouw lijst komen te staan? Geen paniek, het enige wat je moet doen is #1 een wishlist maken #2 je agenda checken #3 plannen & bestellen!

Botanical all over
Het kan je niet zijn ontgaan; de botanische trend blijft zich voortzetten en dat is niet voor niets. In de fashion industrie zien we veel pakken met palmbomen, flared jeans met bloemen, vrolijke rokken in het groen en jumpsuits met botanische prints. Dat is niet anders in onze geliefde woon & living branche, want ook wij zien de grafische botanical prints op de muren en verwerkt op kussens en beddengoed. And we love it!

cc: L Tea with Ruby R S.o.n.i.a.d
cc: L Tea with Ruby R S.o.n.i.a.d

Mother nature
Natuurlijk vertellen we je ook welke andere awesome trends je makkelijk kunt doortrekken naar je tuin én we leggen je graag uit hoe je een balkon praktisch en toch gezellig kunt inrichten met behulp van fijne tips. Ideaal toch?

Ook food is een onderdeel van het (buiten) leven, want er is niets fijner dan lekker eten? We kunnen eindelijk de barbecue weer aansteken en het weekend vieren met de beste bbq sessies. Aangezien de dagen ook langer zijn kunnen we weer lekker lang natafelen met vrienden en familie in de tuin. Op een warme zomeravond is het toch heerlijk om het haardvuur aan te steken en te genieten van de buitenlucht. Mocht je nou geen tuin en balkon hebben; wij hebben de beste tips om lekker de deur uit te gaan en de leukste (foodtruck) festivals en markten te bezoeken!

 

cc: L. Marjolein van der Klaauw R. Neptune
cc: L. Marjolein van der Klaauw R. Neptune

Wil je op de hoogte blijven van alle trends? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!