Shopping

9x cadeaus onder de €25

Er is altijd wel iemand jarig, 10 jaar getrouwd of de feestdagen staan alweer voor de deur. Het geld vliegt je zakken uit aan cadeaus voor familie en vrienden. Daarom hebben wij 9 leuke en betaalbare (interieur)cadeaus onder de €25 voor je verzameld.

Er zijn mensen die van een cadeau een kunstwerk maken door origineel inpakpapier te gebruiken en allemaal toeters en bellen toepassen om er het meest unieke presentje van te maken. Maar het kan ook omgekeerd. Cadeaus zijn altijd leuk om te krijgen, maar het is je vast ook wel eens gebeurt dat iemand de plank compleet mis slaat. "Wat een super leuk cadeau, écht!". terwijl je jezelf al op de IJhallen ziet staan. Awkward. Ken je iemand die ieder weekend taarten bakt? Dan zit je altijd goed met hebbedingetjes voor in de keuken. Kijk goed naar waar iemand zich in interesseert bijvoorbeeld. Het kan natuurlijk ook een kwestie van te weinig tijd zijn, een (te) beperkt budget of jullie smaak komt niet overeen. En over smaak valt toch echt wel te twisten!

Daarom hebben wij 9 leuke cadeaus voor je op een rijtje gezet die maximaal €25,- kosten. Zo betaal je nooit teveel, kom je niet met lege handen op de verjaardag van je vriendin én geeft deze inspiratie je een gegarandeerd succes. Zelf jarig binnenkort? Dan heb je hier alvast een verlanglijstje met de leukste items die je kunt vragen. Happy shopping!