Shopping

Budget vs. design

Alleen de term 'design' lijkt mensen al af te schrikken, maar waarom? Design is een typisch voorbeeld van een "ver van m'n bed show" en toch is dat niet meer nodig. Ik ga je laten zien dat je design ook in budget versies op de kop kunt tikken!

Design is waardevast, exclusief en het is een tijdloos ontwerp. Er hangt inderdaad een prijskaartje aan en hierdoor is het - denkt men - niet voor iedereen mogelijk om een design topper in huis te halen. Maar zo zijn we niet getrouwd! Wij laten je zien dat met een beetje creativiteit én goed speurwerk ook jij een pareltje op de kop kunt tikken voor niet al te veel geld.

Nee, het zijn geen exacte kopieën. In dit geval werkt dat in jouw voordeel. Zoek de verschillen wordt ineens wel leuker als we kijken naar het prijskaartje. Een verschil tussen dag en nacht als we kijken naar de design en budget varianten. Zo zie je maar, eyecatchers hoef je niet altijd voor de hoofdprijs aan te schaffen!

Wat is belangrijk bij design? Zou jij het kopen omdat je fan bent van de designer en zijn/haar stijl echt waardeert of gaat het meer om het product en de bekendheid ervan? De alternatieven kunnen soms gewoonweg niet opboksen tegen het echte design stuk, maar dat zou ook niet mogen als je het ons vraagt. Een heel huis vol design wordt ook saai. Een mooie mix tussen design, vintage en je eigen stijl maakt een huis pas echt een thuis!

Nog meer budget vs. design items zien? No problem. Met gevaar voor eigen portomonnee.