Binnenkijkers

Binnenkijken: Stijlvol en luxueus Zweeds appartement

Deze keer gaan we binnenkijken in een Zweeds appartement dat luxe uitstraalt. Deze luxe gloed wordt gecreëerd door de beige tinten die overal in het huis te vinden zijn. In combinatie met de zwarte details, is dit een prachthuis om jaloers van te worden.

Alvhem

Vandaag kijken we binnen in een stijlvol en warm appartement in Zweden. Dit huis is gebouwd in 1905 en bevindt zich in een rustige omgeving. Overal in het huis is gebruik gemaakt van beige tinten met zwarte accenten. Dit zorgt voor een warme uitstraling, maar tegelijkertijd ook luxe. Kijk je mee?

Beige tinten brengen een oase van rust

Zoals je ziet is in het gehele appartement gekozen voor een rustige maar warme vibe. Het appartement is ‘slechts’ 67 m2 en daarom zijn de lichte tinten erg belangrijk. Hoe donkerder de kamer, des te kleiner de ruimte lijkt. Maar een lichte kamer hoeft niet altijd wit te zijn. Beige is een goed alternatief als je een wat warmere uitstraling wilt creëren.  De planken aan de muur in de woonkamer zijn in precies dezelfde kleur als de muur. Dit zorgt ervoor dat de zwarte accessoires juist wel naar voren springen.

Lamp als eyecatcher en een klassiek plafond

In de woonkamer is er gekozen voor een opvallende lamp. Vaak is een lamp voor mensen een praktisch meubelstuk, iets wat genoeg licht moet geven. Maar in deze woning gaat het een stapje verder. Je aandacht gaat gelijk naar de prachtige zwarte hanglamp boven de salontafel. Verder valt in dit huis het prachtige klassieke plafond met sierlijsten op. Dit geeft de ruimte karakter en net dat beetje extra. Normaal zou je een klassieke kroonluchter verwachten, maar hier is gekozen voor een moderne variant. Voor ons absoluut een match made in heaven!

Elke avond neerploffen op een hotelbed

Ook in de slaapkamer komt dezelfde stijl naar voren als in de rest van het appartement. Door het megagrote bed, hangt er een soort hotel feeling. Dit komt ook mede door de gordijnen die over de hele breedte van de slaapkamer zich spreiden. Het zwarte kledingrek geeft een minimalistisch en speelse look. Natuurlijk kun je hier niet al je kleding kwijt, dus er is ook gedacht aan een inbouwkast die totaal niet opvallend is.

Een keuken vol karakter 

In de keuken komt er vrij weinig tot geen beige terug in het interieur, maar het heeft wel dezelfde warme uitstraling als de rest. Er is wel weer gekozen voor zwarte details die in deze lichte keuken voor een contrast zorgen. Verder is de stoere bakstenen muur ons niet ontgaan. Deze muur zorgt voor een karakteristieke en stoere uitstraling, waar wij alleen maar van kunnen dromen. 

cc: Alvhem 
cc: Alvhem 

Vind jij het ook zo heerlijk om ongegeneerd in andere woningen te gluren? Kijk dan verder in onze binnenkijkers!