Binnenkijkers

Binnenkijken: Scandinavisch interieur met natural elements

Gek op natuurlijke elementen, planten en Scandinavische klasse? Dan is deze binnenkijker wat voor jou! Deze binnenkijker bestaan namelijk uit een prachtige combi van natuurlijke materialen, een landelijke en Scandinavische woonstijl, planten en boho details.

Alvhem

Een klein appartement inrichten vraagt om creativiteit. Deze binnenkijker is hét voorbeeld dat je met een beetje creativiteit een interieur vooralsnog groot kunt laten lijken. Dit kleine appartement heeft namelijk een woonoppervlak van 34m2, waar de woonkamer en de slaapkamer op een perfecte en creatieve manier gecombineerd zijn. 

Binnenkijken in een Scandinavische woonstijl

Biano is gek op binnenkijkers, laat staan Scandinavische binnenkijkers met een creatief en uniek randje. De stijl van dit kleine appartement kun je het beste omschrijven als Scandinavisch, sober en Slow Living. Het kleurenpalet bestaat namelijk voornamelijk uit natuurlijke basistinten, zoals wit, grijs en bruin en de verschillende kamerplanten geven het interieur frisse, groene accenten. Door het gebruik van donker steigerhout (en andere natuurlijke, rauwe materialen) krijgt het appartement meer warmte en karakter. De witte vloer zorgt daarentegen weer voor een frisse tegenhanger. Kortom, een perfecte combinatie van sober, Scandinavisch en slow living: check it out!

Combinatie van woon- en slaapkamer

In dit kleine appartement wordt de woonkamer met de slaapkamer gecombineerd. Door de grote ramen krijgt het appartement een prettige, natuurlijke lichtinval en oogt het ruimer. In de zithoek vind je een comfortabele grijze, linnen bank, een stoere salontafel - van rustiek steigerhout - en een groot vloerkleed. De kamerplanten, bloemen en weelderige takken brengen een frisse sfeer in deze ruimte. Ten slotte springt het rustieke tv-meubel, met alle creatieve items, in het oog. Deze kast staat vol met extra opbergmogelijkheden, zoals de vintage kisten en de rieten mandjes. Daar is over nagedacht!

Kleding aan de muur

Wie weinig ruimte ter beschikking heeft, moet slim zijn. Om de woon- en slaapkamer zoveel mogelijk in elkaar over te laten lopen, heeft de bewoonster gekozen voor bedtextiel in dezelfde mooie grijze en bruine tinten als de rest van het interieur. Daarnaast vind je twee toffe kledingroedes van steigerbuizen aan de muur, waar de bewoonster haar kleding aan kan ophangen. Tegenover het bed zie je een mooie inbouwkast, die door de kleuren, geen aandacht trekt en netjes wegvalt in de rest van het interieur. 

Ruime keuken met bartafel

De ruime, lichte keuken is een genot om naar te kijken. Aan de rechterkant van de woonkamer kun je namelijk doorlopen naar de keuken die van veel kastruimte voorzien is. Daarnaast vind je er ook een alterantieve bartafel met een aantal industriële, vintage barkrukken. And what about de decoratieve ladder? Een ladder is in dit geval niet alleen praktisch wanneer je niet zo goed bij de bovenste keukenkastjes kunt, maar is ook nog eens een stijlvol decoratie item voor in de keuken! Praktisch en decoratief: wij houden ervan!