Binnenkijkers

Binnenkijken in een uniek Zweeds vintage appartement

Deze binnenkijker in het vintage appartement is gevaarlijk. Je wordt er namelijk stikjaloers van! Althans, als je van vintage houdt. De Zweedse styliste en bewoonster van deze woning weet maar al te goed hoe je vintage op een subtiele manier kunt toevoegen.

Entrancemakleri

Biano is altijd op zoek naar unieke binnenkijkers. De uniekheid van dit interieur in het Zweedse appartement spat ervan af. Niet gek ook, aangezien het appartement van een Zweede interieurstyliste is - met dus wel enig verstand van styling! De styliste heeft het country gevoel met een vintage karakter op een prachtige manier weten te combineren. Kijk je mee? 

Binnenkijken in jaloersmakende keuken

Iedere week kijken we binnen in een bijzonder interieur. Deze week hebben het vintage appartement van styliste Johanna Bradford die midden in het centrum van Göteborg woont. Ondanks dat ze in de stad woont, geeft het interieur je country vibes. Dat heeft onder andere te maken met het vintage behang, de stoere houten wandplanken en de vintage accessoires in de keuken. Ben jij ook zo jaloers? Wij zeggen in ieder geval copy-paste tegen het bloemen-behang en de vintage weegschaal! 

De moderne woonkamer

In tegenstelling tot de rest van de inrichting van het huis, heeft de woonkamer een vrij modern karakter - met hier en daar vintage eyecatchers. Door het gebruik van de zachte woonaccessoires, blend de woonkamer wel alsnog volledig met de rest van het huis en oogt de ruimte groter. De verzameling vintage meubels, zoals het dressoir en de blauwe kast, zorgt ervoor dat de woonkamer een unieke uitstraling krijgt. 

Verfrissende slaapkamer

WAUW! Misschien wel ons favoriete ruimte van dit appartement: de slaapkamer. De vergrijsde groene kleur op de muur geeft een verfrissende en relaxte uitstraling, precies wat je nodig hebt om je dag te beginnen of af te sluiten. Op veel verschillende Zweedse websites wordt dan ook over deze kleur - die de styliste heeft gebruikt - gesproken, het is namelijk de kleur "S 3005-G205". Prachtig in combinatie met planten!

De creatieve werkkamer

We hadden ook niet anders verwacht bij deze styliste: een prachtige home office om in te werken. Naast het prachtige houten vintage bureau kun je eindeloos blijven kijken naar alle details die op een subtiele wijze zijn aangebracht. Wat dacht je bijvoorbeeld van het persoonlijke moodboard aan de muur - bestaande uit foto's, kaarten en krantenknipsels? Of de decoratieve rij tijdschriften? Hoewel er veel woonaccessoires en decoratie in deze ruimte staat, oogt de werkkamer nog steeds overzichtelijk. Laat ons hier maar in werken!

 

cc beelden: Entrancemakleri
cc beelden: Entrancemakleri