Binnenkijkers

Binnenkijken in een licht, maar edgy huis!

Deze keer kijken we binnen in een prachtig licht huis met natuurlijke en rustieke meubels en materialen. Deze mix zorgt voor een licht huis, met een New York City edgy look and feel. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gauw verder!

Bron

Kom binnenkijken in dit atypische Hamptons huis en laat je verassen. Wij zijn namelijk tot over onze oren verliefd geworden op dit prachtige huis. Dat kan ook haast niet anders want het huis is voorzien van grote ramen, een uniek en bijzonder plafond en natuurlijke en rustieke meubels en accessoires. De mix van materialen, meubels en structuren laat dan ook zien dat het niet altijd less is more is.   

Uniek plafond

Het huis voelt gezellig, beachy en ook een beetje undone aan. Doordat de architectuur heel modern is, is er gekozen voor natuurlijke en rustieke meubels en materialen, zoals; hout, lavasteen, leer en touw. Het touw zie je terug in het plafond van de woonkamer en van de badkamer, heel origineel! Het zorgt voor een rustige, maar warme en unieke uitstraling. De grote glazen wand aan de achterzijde van het huis, zorgt voor bakken met licht waardoor het huis altijd licht en helder aanvoelt.

Combinatie van materialen

De combi van lichte muren en grote glazen wanden samen met donker recycled hout, lavasteen, leer en touw zorgt voor een strak en licht huis met een rustieke touch. Overal in huis vind je bijzondere vintage items. Elk stuk heeft weer een bijzonder verhaal en de accessoires komen letterlijk overal vandaan, hierdoor heeft het interieur een persoonlijke touch en uitstraling gekregen.

New York City edgy look

De keuken heeft een strakke en industriële stijl, door het stenen aanrechtblad en het gebruik van hout heeft de keuken een beetje een NYC edgy look and feel. Hierdoor krijg je het idee in een gezellig cafeetje te zijn belandt. De stoere stalen barstoelen maken het plaatje helemaal compleet!

De industriële woonstijl staat voor stoer, hout, zwart, beton, staal en leer. Past dit perfect bij jouw interieur? Neem dan zeker een kijkje bij deze te gekke industriële meubels en laat je inspireren.  

Kun jij ook maar geen genoeg krijgen van het online gluren bij stijlvolle appartementen? Neem dan nog even een kijkje bij onze andere binnenkijkers in ons online magazine!

Fotografie: Sarah Elliott voor Jenni Kayne