Binnenkijkers

Binnenkijken in een boho-scandi appartement

Dit keer hebben we een binnenkijker in een schattig Zweeds appartement met een boho-scandi interieurstijl. Dus ben jij fan van zowel de bohemian als de Scandinavische interieurstijl? Dan is deze binnenkijker perfect voor jou. Check it out at Biano.nl.

Myscandinavianhome

Deze week kijken we binnen in een schattig en imperfect scandi-bohemian appartement in Zweden. We zijn er alleen nog niet helemaal over uit waar we nou het meest weg van zijn: de prachtige beelden van de Zweede fotografe Anna Malmberg of het interieur van haar zelf. Oordeel zelf maar!

Binnenkijken in een perfect imperfect interieur

Anna woont samen met haar verloofde Joncha en hun zes jaar oude dochtertje Sonny Lou in dit prachtige appartement in Stockholm. In zowel haar huis als werk zie je haar liefde voor 'imperfectie' steeds weer opnieuw terugkomen. Ze is namelijk gek op items die van natuurlijke materialen gemaakt zijn, die een (internationaal) verhaal vertellen en die in der loop van de tijd steeds meer hun eigen leven gaan leiden. Nice fact: ze is met het thema 'imperfectie' zelfs zo gewikkeld geraakt dat ze er een boek over heeft geschreven! Een aanradertje, dus. 

Woonkamer au nautral

Dat Anna gek is op reizen en het ontdekken van nieuwe plekken kun je zeker in haar interieur zien. De woonkamer is ingericht met natuurlijke en wereldse items, zoals de rotan eggchair (waar wij een beetje jaloers op zijn, aangezien 'ie lekker nonchi uit Paris komt), de geweven manden, de houten kisten en de diverse handgeweven stoffen. Verder werd ons aandacht getrokken door de roestbruine kleuren die in combinatie met de zachte pastelkleuren helemaal tot hun recht komen. 

Passies gebundeld in de woonkamer

Misschien is deze hoek van de woonkamer wel ons favoriete plek in dit prachtige appartement. Why? Omdat er in deze hoek namelijk een verzameling persoonlijks items te vinden is die haar drie passies in het leven perfect weergeven: fotograferen, reizen en muziek. De gave vintage camera op de vintage cabinet (Anna vond de kast gewoon midden op straat) staat bijvoorbeeld symbool voor het werk van deze creatieve duizendpoot. Daarnaast vind je een oude LP-speler waarop ze haar favoriete muziek regelmatig laat draaien en diverse posters die haar aan de verre reizen - die ze heeft gemaakt - doen laten herinneren.

Bohemian schoenenkast

Slaapkamer: wauw. Zelfgemaakte schoenenkast: nog meer wauw. De schoenenkast is namelijk niet alleen übercute, hij is ook nog eens hartstikke handig. In de boho kast is namelijk ook ruimte voor verschillende mandjes waarin je kleinere accessoires zoals sjaals en kleine tasjes kunt opbergen. Handig, toch? Ook handig voor bijvoorbeeld in de gang! 

Een schat aan details in de kinderkamer

Net als de rest van het huis bestaat ook de kinderkamer uit natuurlijke elementen waardoor de ruimte naadloos op de rest van het huis aansluit. Hoewel de kinderkamer eenvoudig ingericht is zijn er ontzettend veel zorgvuldige details te ontdekken. Anna vertelt: "Ooit wil ik gewoon mijn eigen kamer met een verzameling aan speelgoed en ambachtelijke materialen. Maar tot dat moment is mijn zoon de pineut en hang ik zijn slaapkamertje gewoon helemaal vol met al die prachtige items!" 

cc beelden: Myscandinavianhome
cc beelden: Myscandinavianhome

Kun jij ook maar geen geen genoeg krijgen van het online gluren bij stylvolle appartementen? Neem dan nog even een kijkje bij onze andere binnenkijkers in ons online magazine!