Binnenkijkers

Binnenkijken in bohemian appartement in Brooklyn

Even binnenkijken in één van de toffe appartementen in Brooklyn? Lucky you, dit keer hebben we namelijk een binnenkijker bij het droomappartement van Victoria Dahlberg. Geloof ons: je bent op slag verliefd en wilt een enkeltje naar Brooklyn boeken!

Victoria.dahlberg

Deze week hebben we een binnenkijker bij het droomappartement van de Zweedse Viktoria Dahlberg. De Zweedse fotografe heeft haar appartement licht en luchtig ingericht, met lichte stoffen, verse bloemen en een open keuken (waardoor je à la minute wil leren koken). Benieuwd naar haar huis?

Een vrolijk thuisgevoel

Toen Viktoria voor het eerst in haar appartement kwam, begon ze met het hele appartement wit te schilderen, zodat de kamers groter en luchtiger zouden lijken. Witte muren waren vervolgens de perfecte basis om haar favo accentkleur toe te voegen middels vrolijke kussens, plaids en vloerkleden. Deze woonaccessoires hebben alleen niet een héle lange houdbaarheidsdatum, want ze is niet vies van het regelmatig switchen van alle decoratie. Maar ja, eerlijk is eerlijk: wie niet?! Zelf zegt ze niet een bepaalde style te hebben, het gaat haar er voornamelijk om dat je thuiskomt in een appartement waar je je veilig, zelfverzekerd en vrolijk voelt. 

 

Een obsessie voor verlichting

Haar nieuwe obessie naast planten en bloemen is verlichting. Ze zegt er serieus verslaafd aan te zijn. Hoewel er al veel daglicht in het appartement binnen komt, is haar grootste liefde op dit moment string lights. Overal in haar appartement kom je dan ook deze gezellige lichtsnoeren tegen en dus ook in haar cosy slaapkamer. In deze ruimte heeft de Zweedse creatieveling de meeste spullen opgehangen of op haar wandplanken neergezet.  Door zo min mogelijk spullen op de grond te zetten, heeft ze geprobeerd meer ruimte in de slaapkamer te creëren. Wij zeggen: niets meer aan doen! Vooral dat heerlijke, verse croissantje maakt het af.

 

Het onmisbare balkon

Het favoriete plekje van de Zweede fotografe is toch wel haar balkon. Haar apartement is op de bovenste verdieping van het appartementencomplex, dus ze heeft vanaf haar balkon een prachtig uitzicht over New York City. Not bad. Haar schattige balkon is niet groot, maar perfect voor haar om tijdschriften te lezen, muziek te luisterenof haar healthy smoothies te drinken. 

cc beelden: Viktoria.Dahlberg
cc beelden: Viktoria.Dahlberg

Kun jij ook geen genoeg krijgen van binnenkijken bij mooie, stylvolle appartementen? Kijk dan nog even verder bij onze binnenkijkers