Binnenkijkers

Binnenkijken in appartement met bijzonder stijlvolle muren

Deze keer gaan we binnenkijken in een appartement met donkere muren in de slaapkamer en een fris en licht behang in de keuken. In het gehele appartement is er extra aandacht besteed aan de mooie details. Kijk gauw verder en laat je inspireren!

Bron

Deze keer gaan we binnenkijken in een appartement met stijlvolle donkere muren in de woon/slaapkamer en een fris en licht behang in de keuken. In het gehele appartement is er extra veel aandacht besteed aan de mooie details. In het interieur vind je telkens contrast terug wat de ruimtes spannend houdt. Zo zie je klassieke items naast strakke en moderne meubels staan. 

Stijlvol donker geverfde muren

Een slaapkamer met donkere, vrijwel zwarte muren. Heftig zal je denken. Maar deze binnenkijker laat zien dat het je slaapkamer heel stijlvol en warm maakt. De donkere muren geven een intiem gevoel aan de slaapkamer en extra sfeer in de slaapkamer is altijd welkom! Door de rest van de ruimte heel licht te houden, geven de donkere muren een mooi contrast. Daarnaast komen de witte meubels, planten en grote ramen extra goed naar voren tegen de donkere achtergrond.  

It’s all about the details

In het gehele appartement is er extra aandacht besteed aan de details. Kijk bijvoorbeeld naar de mooie posters die aan een fijn draadje hangen, bevestigt met mooie gouden papierklemmen. Maar ook als je naar het plafond kijkt, is de originele versierde rand bewaard gebleven. Zo zie je dus maar dat dit helemaal niet ouderwets hoeft te staan in een interieur, haal het dus vooral niet weg!

Contrast in je interieur

In de keuken is gekozen voor een bijzonder behang met klassieke print. In tegenstelling met de slaap/woonkamer zijn de muren hier juist weer heel licht gehouden. Een deel van de keuken is behangen en de andere muur is wit geverfd, zo is ook hier weer een mooi contrast ontstaan tussen klassiek en modern. Dit contrast zie je ook terug in de keuzen voor meubilair en de accessoires. Zo vind je een witte hoogglans kast naast een vintage passpiegel en vloerlamp. Ook in de keuken zijn een originele SMEG koelkast en bronzen pannen naast een spiksplinternieuwe oven geplaatst, wij zijn fan!

Kun jij ook maar geen genoeg krijgen van het online gluren bij stijlvolle appartementen? Neem dan nog even een kijkje bij onze andere binnenkijkers in ons online magazine!

Fotografie: Entrance