Binnenkijkers

Binnenkijken bij Zweeds appartement vol muziek

Deze week hebben we een binnenkijker bij een prachtig, ruim appartement uit Zweden. De liefde voor muziek spat er in dit interieur van af! Neem snel een online kijkje in dit Zweedse interieur en shop dezelfde meubels en woonaccessoires voor in je eigen huis.

Entrancemakleri

Vandaag kijken we binnen in een Zweeds huis met een prachtig Scandinavische, minimalistische inrichting. Dat een interieur een afspiegeling moet zijn van de persoonlijkheid van iemand, hebben de bewonders van dit appartement maar al te goed begrepen. De liefde voor muziek spat er van af!

Binnenkijken in de muziekwereld

Het appartement in Zweden staat vol met violen, gitaren een saxofoon en andere muziekinstrumenten. Mocht jij dus ook groot liefhebber van muziek zijn en je interieur een persoonlijke touch willen geven, dan is deze binnenkijker een goede inspiratiebron. En ondanks dat wij geen muziekinstrument bespelen willen wij het liefst ook deze muziekitems in ons interieur, of misschien toch maar snel inschrijven voor een muzieklesje Saxofoon? 

Muzikale binnenkomst

Bij binnenkomst is het meteen al duidelijk: de bewoners houden van muziek. Omdat de hal een minimalistische uitstraling heeft - vanwege haar witte muren - springen de wandplanken met creatieve gadgets je direct in het oog.  Waar halen mensen toch die inspiratie vandaan? Of zouden de bewoners misschien toch stiekem een stylist ingehuurd hebben? In ieder geval: een aantal vintage muziekkoffers, een vintage blokfluit in een stolp en een mini-plantje, en wij zijn van onze sokken geblazen. 

Woonkamer met een vrolijke melodie

Na enig speurwerk zijn we toch tot de conclusie gekomen dat er een interieurstylist bij dit muzikale interieur aan ten pas is gekomen. We zijn er alleen nog niet uit of dit hoopvol of juist teleurstellend is. Maar goed, terug naar de woonkamer. Ook de woonkamer ziet er piekfijn uit en heeft dezelfde interieurstijl als de hal, namelijk een minimalistische Scandinavische vibe. In principe wordt er alleen kleur door middel van de planten toegevoegd; de rest van de woonkamer bestaat uit basiskleuren. Met een dierenvel op de vloer wordt er een gezellige en warme sfeer gecreëerd. 

Slaapkamer als oase van rust

Ook de slaapkamer straalt net als de andere minimalistische ruimtes één en al rust uit. Een de grote eucalyptus in de goek versterkt dit gevoel door haar kalmerende werking. Wist je trouwens dat de geur van de eucalyptusplant vaak in aromatherapie gebruikt wordt om de geest vrij te maken? Een ideale plant voor in de bad- of slaapkamer dus!

Het idyllische balkon

Ten slotte konden we je natuurlijk niet ontzien van dit cute balkon. Hoewel er eigenlijk weinig - tot geen - tuinmeubels oppassen ziet het plekje er wel heel gezellig uit. Zo zie je maar: een klein bistro-tuinstoeltje, een lichtsnoer en een plant als eyecather... en je balkon is summerproof! Leuk detail overigens: de plantjes in houten kratten. Dat moet ons nog nét zelf zonder interieurstylist lukken!

cc beelden: Entrance
cc beelden: Entrance