Binnenkijkers

Binnenkijken bij een warm huis met speelse accessoires!

Deze keer gaan we binnenkijken in een prachtig licht, maar warm appartement. Het huis straalt warmte uit en is aangekleed met stijlvolle speelse accessoires. Dit interieur wil je direct “Copy+Paste’en” naar je eigen interieur, kijk daarom gauw verder!

Bron

Persoonlijke touch

Wij houden van interieurs waarbij je goed de persoonlijke touch terug ziet en ruimtes die een duidelijk karakter hebben. In dit interieur zie je dat ook direct terug. Want ondanks dat het een heel clean interieur is, is het gepersonaliseerd door middel van vintage stukken, speelse accessoires en bijzondere prints.

Speels ingericht interieur

Aan de eettafel zijn allemaal verschillende vintage eetstoelen te vinden, dit geeft een leuk speels effect. Doordat ze in dezelfde kleur zijn geverfd vormen ze samen toch een uniek geheel. Vanuit de eetkamer kijk je zowel de woonkamer in, als naar buiten via het balkon. Doordat je zoveel kanten op kunt kijken geeft dit een enorm luchtig en wijds gevoel.

Vintage details

We love vintage Smeg koelkasten, ze geven je moderne keuken een vintage en oldskool touch. Naast koelkasten heeft Smeg ook elegante en stijlvolle keukenapparatuur, wij zijn fan! Super slim bedacht vinden wij het tafeltje in de keuken. Doordat je hem gemakkelijk kunt verstellen, staat hij niet in de weg, maar kan er ook gemakkelijk een extra eter mee-eten. Als jij ook over een kleine(re) keuken of woonkamer beschikt, raden wij zeker aan om ook eens aan een uitschuifbare eettafel te denken!

Oase van rust en een baken van licht

De slaapkamer is een oase van rust en een baken van licht, wauw. Door de prachtige openslaande deuren, die leiden naar een schattig balkonnetje, komt er gigantisch veel licht naar binnen. Daarnaast is de slaapkamer, en het gehele appartement, geverfd in prachtige wit en grijs tinten met een warme ondertoon, dit geeft het hele interieur echt een cosy uitstraling.

Kun jij ook maar geen genoeg krijgen van het online gluren bij stijlvolle appartementen? Neem dan nog even een kijkje bij onze andere binnenkijkers in ons online magazine!

Fotografie: Anders Bergstedt