Inspiratie

Augustus: It's all about food

Foodies, opgelet! De hele maand augustus draait om - echt waar - FOOD. We zijn onze liefde voor interieur niet vergeten hoor. Je kunt een smaakvolle combi verwachten tussen interieur en eten.

White rabbit Moscow

Heb je er al bij stilgestaan dat de maand juli voorbij is gevlogen? Inmiddels is het al augustus, hoogzomer periode zou je zeggen, maar Nederland zou Nederland niet zijn als we alle dagen zon zouden hebben. Veel zonnedansjes- en drankjes brengt ons gelukkig vrij snel in tropische sferen en dat brengt ons meteen bij het focuspunt van augustus. Het maakt ons niet meer uit of het nou wel of geen lekker weer wordt, want wij duiken de keuken in om jou te inspireren met de lekkerste recepten, tips voor een perfecte tafelstyling, summer hotspots en nog veel meer food news in ons online magazine. Loopt het water je al in de mond? Laat dat nou precies de bedoeling zijn ;)

Foodies
Wij foodies leven voor en door te eten, eten klaar te maken, om eten (nog) lekker(der) te maken, om eten te serveren en om zelf enorm te genieten van eten. 'T is tenslotte ook een primaire levensbehoefte, toch? Maar wat is nou toch een foodie? Wij houden het op een extreme liefhebber van voedsel, een gastronomiefreak en een bourgondier in één. Zie het als een talent waar je beter in kunt worden, je kunt er zelfs je sport, hobby en/of werk van maken. Denk aan foodstyling, foodfotografie, koks, recensenten etc etc... En al die kennis, tasty recepten en de gestroomlijnde combi tussen interieur en koken & tafelen willen we allemaal met je delen, omdat we weten dat ook jij er zo gelukkig van wordt. Amen.

PS. deze maand hebben we iets nieuws voor jullie in petto. Benieuwd wat dat is?
Houd ons goed in de gaten en stay tuned!