Shopping

April: liefde voor design

Design is allesomvattend, kent vele grootse namen én klassiekers. Van 4 t/m 9 april staat Milaan in het teken van de Salon del Mobile, dé interieur & design beurs van Italië. Een mooie gelegenheid dus om deze maand geheel in teken van design te zetten!

Design is zo'n breed begrip. Niet gek dat iedereen hier een andere kijk op heeft. Zo gaat dat ook met kunst. Laten we daarom meteen duidelijk zijn; dit zijn de factoren waarmee een product in onze ogen pas echt design mag heten: als het product is vormgegeven door een professionele ontwerper, een beperkte oplage heeft en wanneer de gebruikte materialen van uitstekende kwaliteit zijn.

                                                   Ken je klassiekers

Er is dan ook al zoveels moois ontworpen als we het over interieurdesign hebben. Natuurlijk vanuit ons talentvolle Nederland, maar ook over de grens is er nog genoeg te bewonderen. De ultieme design icons komen natuurlijk van Arne Jacobsen, Eames en Vitra. Dus ben jij een design liefhebber? Dan is dit your lucky day - of moet ik zeggen maand, want april staat geheel in het teken van design en alles daaromheen!

Je komt alles te weten over de design trends voor aankomend seizoen én wij laten je weten waar jij jouw droom design item(s) kunt bemachtigen! Het kan zomaar 10 jaar sparen zijn om dat ene TE coole pronkstuk te kunnen kopen. Maar als je 'm dan in huis hebt, dan heb je ook echt wat. Vervolgens stel je jezelf de vraag: welke prominente plek in huis krijgt het item en past het bij de rest van het interieur? Wij zorgen voor tips & tricks om jouw favo designexemplaar te laten stralen, bezorgen je boordevol inspiratie en we zetten een designer van topniveau in de spotlight.

                                            Go get your piece of design!

Ben je benieuwd welke designer van eigen bodem we in de spotlight hebben gezet? Klik dan hier.