Inspiratie

4 styling ideeën voor de keukentrolley

De keukentrolley is helemaal on trend en we zien ze dan ook in veel variaties, maar hoe gebruik je de trolley het best? Wij hebben 4 unieke manieren voor je uitgelicht én we geven je stylingtips om de roltafel te laten shinen. Check it out!

Homey Oh My

Eerlijk is eerlijk, we zijn he-le-maal weg van de huis, tuin- en keukentrolley's. Naast dat ze onwijs leuk zijn, zijn ze ook gewoon praktisch én allround. Je hoeft de viervoeter namelijk niet persé als keukentrolley te gebruiken zoals velen zullen doen. Hij staat ook goed in de hal en de woonkamer, in de slaapkamer en zelfs in de slaapkamer! Hoe je 'm kunt stylen, laten we je hieronder zien.

De keukentrolley

Een keuken kan wat ons betreft niet groot genoeg zijn. Of je komt ruimte tekort tijdens het koken of je hebt geen plek meer voor al je keukengerei en de voorraden. Say hello to your new best friend. De keukentrolley is mega gewenst bij gebrek aan ruimte in de keuken. De roltafel staat namelijk op wieltjes en is dus verrijdbaar. Is het een gevalletje "sta in de weg", dan schuif je hem zo de keuken uit. Daarnaast heeft de trolley meerdere 'verdiepingen' waardoor je er veel spullen op kwijt kunt. Handy, toch?!

cc: Homeyohmy
cc: Homeyohmy

De badkamer trolley

Vroeger waren de badkamermeubels enorm on trend, maar tegenwoordig richten we badkamers op een meer eigentijdse manier in. Wil je meegaan met de trends, dan kan de trolley eigenlijk niet ontbreken in de badkamer. En je kunt hier echt alles in kwijt. Van handdoeken tot douchegel en zeepjes, maar ook een fris groen plantje doet het goed op dit praktische meubel.

cc: Homeyohmy
cc: Homeyohmy

De slaapkamer trolley

Hoe leuk is het om nét even een speels effect aan je slaapkamer te geven door in plaats van een standaard nachtkastje deze trolley te gebruiken. Wij zijn voor! Voordeel: je hebt lekker veel opbergruimte. Zo kun je bijvoorbeeld je boeken en magazines erin kwijt, maar ook voor sfeervolle decoratie is het the place to be.

cc: Homeyohmy
cc: Homeyohmy

De woonkamer trolley

Save the best for last zullen we maar zeggen, want er is niets leukers om van een trolley een mini-bar te maken! We zien het steeds vaker, mooie flessen drank en/of een set whisky glazen met een bijpassende karaf krijgen een plekje op de trolley die je gewoon in de huiskamer hebt staan. Zet er een verse bos bloemen naast en je zult versteld staan hoe de ruimte opleeft.

cc: Myscandinavianhome
cc: Myscandinavianhome

Heb jij de trolley inmiddels al in huis staan? Laat ons weten waar 'ie bij jou staat, vinden we leuk! En oh ja, mocht je er nog geen hebben: hieronder drie pronkstukken ter inspiratie!