Haal de jungle in huis met Sissy-Boy Homeland!

Haal de jungle in huis met Sissy-Boy Homeland!

Ook last van de jungle fever? Met Sissy-Boy Homeland haal je de exotische oorden in huis door groen te combineren met tropische kleuren en prints. Dus mocht je nog op zoek zijn naar unieke en authentieke items, shop jouw jungle toppers bij Sissy-Boy Homeland!

Bij Sissy-Boy Homeland is niets te gek. En dus een jungle binnenshuis ook niet. Waan je thuis in de jungle met de exotische woonaccessoires en meubels uit de najaarscollectie van Sissy-Boy Home en maak het jungle plaatje compleet met a lot of tropical plants. P.S.: Wist je al dat je tijdens de Days of Homeland 20% korting krijgt op de wooncollectie? Lees snel verder! 

Days of Sissy-boy Homeland

Tijdens de Days of Homeland - van 4 t/m 28 oktober 2018 - shop je met 20% korting op alle kussens, vloerkleden, spreien, dekens (plaids) én meubels. Thank you, Sissyboy! We love you. Dit betekent dus dat je óók de banken van Sissy-Boy met twintig procent (wij herhalen: twintig!) korting kunt shoppen. En laat nou net de collectie Amsterdam Banken ons favoriete banken zijn...  Laat staan met een echte jungle print! 

Meubels met exotische prints: go for it!

Een beetje heavy is het misschien wel: maar waag eens de gok met de velvet jungleprint van Sissy-boy. Zowel de Amsterdam velvet hocker, loveseat, fauteuil als de bank (in verschillende formaten) is nu uitgevoerd in deze zachtfluwelen print. Met deze exotische look van de nieuwe collectie haal je gegarandeerd een luxe eyecatcher in huis mét een heerlijk zitcomfort (we spreken uit eigen ervaring!). Mocht je de jungleprint nou toch nét wat te heftig vinden, ga dan voor meubels in tropische kleuren zoals donkergroen, olijfgroen of okergeel.

Mix and match met exotische kussens

Ook wat betreft accessoires, in dit geval kussens, kun je de jungle sferen natuurlijk in huis halen. Combineer groene kussens met exotische kleuren en prints en waan je aan de andere kant van de wereld. Wat dacht je bijvoorbeeld van het velvet groene kussen met een tijger of de zandkleurige kussens met grafische prints? Hoe krijgt Sissy-Boy het toch voor elkaar om iedere keer weer van die gave prints te ontwerpen? Jungle-petje af voor de ontwerpers van Sissy-Boy! 

Urban jungle met dieren vloerkleden

Wil je de jungle-look helemaal compleet maken: ga dan voor een uniek dieren vloerkleed (van 100% wol en katoen)! Deze bijzondere vloerkleden van het nieuwe merk Doing Goods zijn authentiek en handgemaakt. Ook erg leuk voor in de kinderkamer. Misschien zelfs juist leuk voor in de kinderkamer, want welke kinderen houden er nu niet van dieren? Of je dus voor een zebra, tijger of giraf gaat: de hippe vloerkleden in de vorm én print van dieren zullen vast en zeker bij vele kinderen in de smaak vallen.

 

Zit er wat voor jou tussen? Vergeet dan niet voor 28 oktober 2018 met 20% korting jouw favoriete kussens, vloerkleden, spreien, dekens (plaids) én meubels te shoppen! En mocht je nieuwsgierig zijn naar de rest van de collectie van Sissy-Boy Homeland, neem dan een kijkje in de shopguide: 20% korting op najaarscollectie van Sissy-Boy Home.